Velká kouzla s malými polštáři

Dojímá vás probouzející se příroda? Pozvěte harmonii přírody i k sobě domů. Florální motivy polštářů rozzáří každé křeslo i pohovku. Barevné ladění v rámci celého interiéru můžete podpořit jednobarevnými polštářky. A rozhodně se nebojte neotřelých kombinací.

Stylový pléd: hřeje i sluší

Až si během časného rána půjdete vychutnat kávu na terasu či k otevřenému oknu, zachumlejte se do jemného plédu, který přehozený přes opěradlo křesla či pohovky čeká na svou chvíli. Stylový pléd či přehoz přináší do interiéru punc nedbalé elegance. Zvláště pak, když zvolíte jemné pastelové barvy a decentní geometrický vzor.

Povlečení jako klenot ložnice

Dbáte při nákupu na kvalitu i design? Pak si nenechte ujít limitovanou edici povlečení módní návrhářky Blanky Matragi, kterou přináší značka Matějovský. Digitálně tištěné vzory překypují energií a živelností, zároveň zůstávají synonymem pro eleganci. Umělecké dílo si zaslouží i odpovídající materiál – uléhat budete do bavlněného saténu. Série vychází z autorské kolekce Elements, kterou Blanka Matragi popisuje jako návrat ke kořenům.

Domácí wellness

Umělé materiály si nepouštějte ani do koupelny. K absolutní špičce mezi ručníky patří výrobky z egyptské bavlny. Díky přirozeně dlouhým vláknům se vyznačují extrémní savostí, úžasnou hebkostí a dlouhou životností. Skvělé vlastnosti nepokulhávají za precizním provedením ani v případě materiálového spojení bavlny a bambusu.

Kuchyňské utěrky: zaostřeno na detail

Tradiční vaflové utěrky z nejjemnějších přízí 100% bavlny jsou praktickým i stylovým kuchyňským doplňkem. Díky kvalitnímu materiálu zaručují skvělou savost a jsou velice příjemné na dotyk. Precizně provedené lesklé výšivky se skvěle doplňují se zvolenými barevnými odstíny napříč celou kolekcí vaflových utěrek tradiční české značky Matějovský.