Mohlo by vás také zajímat: Dárek pro chlapa - čím ho potěšíte a čím vyděsíte nebo KRASOTIPY na prosinec: Top parfémy a jak je vybírat

Darujte zábavu i relaxaci v Aquapalace

Rodinná vstupenka či roční členství do největšího aquaparku v České republice potěší opravdu každého. Pro ženy jsou připraveny kosmetické a relaxační balíčky, muže naopak potěší VIP permanentka do fitness centra včetně vstupu do saunového světa.

www.aquapalace.cz

Luxusní dárky od Tchibo

K Vánocům neodmyslitelně patří příjemná překvapení. Vyberte svým nejbližším dárek z aktuální kolekce luxusních a stylových výrobků z kůže, kašmíru a hedvábí. Překvapení od Tchibo zaručeně zahřeje nejen pod stromečkem.

www.tchibo.cz

Krém namísto plastiky - Prominence

Zapomeňte na drahé plastické operace – díky Prominence od FLEUR DE SANTÉ dosáhnete viditelné redukce vrásek již po 28 dnech!
Účinky patentovaných složek Liftonin® a Ronaflair™LDP byly prokázány nezávislými testy na reálných uživatelkách.

www.fleurdesante.cz

Pro dobrou věc - Avon tričko

Podarujte blízké Tričkem proti rakovině prsu od Avonu, přispějete na záchranu 1 lidského života. Při jeho objednání na www.zdravaprsa.cz máte v rámci akční nabídky do konce roku 2012 poštovné zdarma!

Dárky kliniky Mediestetik

Fantastická nadílka kliniky Mediestetik! Časově omezená akce na trvalé laserové epilace! Ceny již od fantastických 399 Kč!
Dentální hygiena v rámci akčního balíčku s lékařskou prohlídkou, stanovením léčebného plánu a panoramatickým RTG jen za 990 Kč!

www.mediest.cz

Neomezené volání za pouhých 7 Kč

Připravte se na nekonečné hovory s Vodafone kartou bez limitu. Volejte klidně i hodinu jen za 7 Kč a získejte 100 SMS zdarma. Navíc vám nadělíme chytrý telefon Huawei Ascend G300 za super cenu.

www.vodafone.cz

Knihy National Geographic

Vyberte svému partnerovi některou z úžasných knižních lahůdek z edice National Geographic. Knihy jsou v češtině a spektrum témat je široké.

www.eshop-nationalgeographic.cz