Každý rok v tomto období většina z nás přemýšlí o vhodných dárcích pod stromeček. Obchody jsou sice o Vánocích plné všeho možného, ale možná právě proto je rozhodování a výběr stále těžší. Pokusíme se vám to zjednodušit. Podívejte se na naše tipy a třeba některé využijete. Vybírejte dárky v klidu z pohodlí domova.

Dárky, které muži nikdy neodmítnou

Statisticky je dokázáno, že většina českých mužů má ráda pivo. Udělejte jim tedy radost vlastním kompletním minipivovarem! Možná pak bude i častěji doma.

Pro muže, kteří rádi vaří, je určena jedinečná sada kuchyňských nožů. S nimi se bude v kuchyni cítit ještě líp. Určitě bude vařit ještě častěji a vy budete mít víc času sama pro sebe. Chybu zcela jistě neuděláte ani se speciálními ledovými panáky.

Milé dárky pro ženy

Dlouhé zimní večery si můžete zpříjemnit u fondue a nemusí to být hned velká párty s přáteli. Malá fondue sada pro dva vám bude stačit a zažijete u ní nezapomenutelné chvíle.

Stojan na kuchyňské potřeby sice patří spíš do kategorie praktičtějších dárků, ale věřte tomu, že se bude líbit a kamarádky ho budou chtít také! Litinová forma na bábovku možná na první dojem jako vhodný dárek nevypadá, ale pozor - tyto formy jsou naprostým originálem!

Dárky pro děti

Děti většinou píší Ježíškovi a s výběrem dárků pro ně je to trochu jednodušší. Máte-li ale doma malou kuchařku nebo kuchaře, určitě bude mít radost třeba z praktické zástěry nebo své vlastní kuchařské soupravy. Hezkým a zároveň praktickým dárkem pak jsou různé jídelní sady, díky kterým děti od jídla určitě nebudou odbíhat za „něčím důležitějším“.

Pro babičku

Babičky rády vaří a pečou, ale i odpočívají – tak proč to nevyužít? Klasická dřevěná kuchyňská souprava nebo originální forma na pečení jsou dárky, které každá babička ocení. Oblíbený večerní čaj u knihy nebo televize si pak může nalévat z jedinečné litinové konvičky

Dědečkovi

Jestli je váš dědeček rybář nebo třeba jen rád ryby připravuje, určitě se mu bude zamlouvat praktické prkénko na ryby. U vody pak jistě využije nerezovou termosku, v které může mít nejen čaj, ale třeba i kávu, připravenou ve speciální presovací konvici.

Možností na báječné dárky je samozřejmě mnohem víc. Nebojte se toho, že některé jsou třeba praktické – právě takové totiž patří mezi nejvíce oblíbené! Podívejte se na další případné dárky pro vaše nejbližší i přátele. Náš Ježíšek u vás bude včas!