Pokud se nám dostane do rukou pozitivní a navíc ještě bohulibá zpráva, byl by hřích ji nepředat dál – tedy vám, čtenářům Kafe.cz. O tom, že se světově uznávaná modelka českého původu Tereza Maxová intenzivně věnuje pomoci dětem, které to potřebují, netřeba diskutovat. „Vždycky jsem měla hodně lásky ve svém životě, díky své rodině, i profesi, kterou vykonávám. I proto nechápu, proč je tolik dětí o tak zásadní a přirozený cit ochuzených? Proč musí již brzy po narození trpět za nezodpovědnost dospělých? Proč právě ony musí místo rodiny vyrůstat v ústavním zařízení?“

Tereza se rozhodla jim nepoznanou lásku alespoň zčásti vynahrazovat a daří se jí to na výbornou. Stále přichází s něčím novým, čehož dokladem je i její poslední překvapení, které pro děti z pěstounských rodin a dětského domova připravila.

  • Společně s nimi zavítala za legendární skupinou ABBA.

Uznejte sami, že tohle se hned tak někomu nepoštěstí! „Měli jsme možnost shlédnout unikátní interaktivní výstavu ABBA WORLD, která právě probíhá v pražském Slovanském domě. A protože jeden z termínu návštěvy byl naplánován na dobu, kdy jsem byla v Praze, velmi ráda jsem děti doprovodila. Výstava byla super a stejně jako děti jsem si ji skvěle užila i já,“ uvedla Tereza Maxová.

Přečtěte si:

Skupina ABBA: Návrat na scénu?

Tereza Maxová: Zlaté srdce v půvabném obalu