Co v posteli dělat, co jíst, pít a co na sebe, aby to nepotkalo i vás? A na co se tedy dívat, pokud už televizi v ložnici máte, abyste přišla o co nejméně sexu? Poradíme vám!

Hodina televize před spaním

Více než desetina partnerských dvojic má v ložnici televizi a minimálně hodinu denně ji před spaním sleduje. To však může vážně narušit jejich intimní soužití… Světová asociace Ženy a kvalita života totiž zkoumala rozdíly mezi páry, které mají televizi v ložnici a které se v posteli raději věnují sami sobě, a došla k těmto závěrům:

  • Páry bez televize v ložnici měly pohlavní styk dvakrát častěji.
  • Přesně 57 % mužů v případě zapnuté obrazovky nechce o sexu ani slyšet.
  • A 42 % žen je na tom obdobně.

Jenže ruku na srdce – někdy je prostě fajn svalit se do peřin a spokojeně usnout například u Ordinace v růžové zahradě. Jenže jak to udělat, aby vám televize neničila sexuální život a přitom jste ji nemusela z ložnice vyhodit? Tady je pár zaručených tipů...

KAFE.cz doporučuje:
Co si pustit (a nepustit) před spaním

ANO
Nejlepší atmosféru navodí erotické pořady a filmy. Pokud nejste zrovna fanynka pornografie ani jemných sexyfilmů, doporučujeme Základní instinkt nebo Devět a půl týdne. Skvělou kulisou k milostnému dovádění jsou paradoxně i politické debaty, nudné intelektuální pořady (možná proto půlka národa v anketách uvádí, že sleduje nejraději ČT2) a teleshopping. Pokud jde o sport, erotickou náladu vzbudí snad jedině krasobruslení, kategorie taneční páry.

NE
Pro muže je sex na druhé koleji, když je v televizi fotbal nebo hokej, případně když se koná Olympiáda nebo mistrovství světa v čemkoliv. Pánové jsou totiž ochotní bedlivě sledovat i cyklokros a curling. Zabijákem sexu pak jsou i horory a napínavé thrillery.

KAFE.cz doporučuje:
Jak se do postele obléknout

ANO
Ženy mohou popustit uzdu fantazii. Průhledná noční košilka, erotické prádlo, punčochy… To všechno jsou osvědčené metody. Ale můžete vyzkoušet i další triky – romantické šaty ke sledování Pretty Woman nebo převlek za zdravotní sestřičku (to když jde Ordinace v růžové zahradě) – tohle samozřejmě myslíme trochu s nadsázkou...

NE
V televizním pytli to opravdu nepůjde. Ledaže byste si tam vlezli oba. Erotické atmosféře ale nepřispěje ani župánek ála babička Homolková, pruhované pyžamo či tepláková souprava.

KAFE.cz doporučuje:
Co si k tomu dát dobrého

ANO
Od věci rozhodně není šampaňské, dobré víno či sklenička koňaku. K zobání se hodí olivy, kousky ovoce a zeleniny. Tohle všechno totiž můžete využít i při milování.

NE
Pivo z lahve, slané oříšky a brambůrky. Také nakrájený špek je sice velká dobrota, ale laskání umaštěnou rukou vážně není nic extra.