STARÝ KOMEDIÁLNÍ SERIÁL V NOVÉM KABÁTĚ

Rodinka (1), Epizoda: Slavíme, TV Prima, 5. 9. 2011, 21:20

Seriál Taková normální rodinka patřil mezi ty nejoblíbenější, které jste mohli na českých obrazovkách vidět v sedmdesátých letech. Dnes se poprvé můžete těšit na nová setkání se starými oblíbenými hrdiny Pavlou, Káčou, Zdeňkem, dvojčaty Petrem a Pavlem…poznáte také nové členy rodiny a nebudou chybět ani želvičky Poldinky. V hereckých rolích se představí Daniela Kolářová, Jaromír Hanzlík, Jana Štěpánková, Petr Forman, Lucie Vondráčková a mnoho dalších.

KRIMINÁLNÍ SERIÁL

Expozitura (1), TV Nova, 7. 9. 2011, 20:00

TV Nova konečně uvádí na své obrazovky seriál, o kterém se hodně mluvilo a na který se velmi dlouho čekalo. Kriminální seriál Expozitura je natočen na motivy skutečných kriminálních činů Berdychova gangu. Poznáte, že i v tak malé republice, jako je ta naše, existuje korupce neuvěřitelných rozměrů. Provádět celým seriálem budou postavy policistky, která je čerstvě přidělena do Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu, a jejího parťáka. Bude nabitý akčními scénami, chvílemi napětí a plný překvapení.

Kafe.cz zjistilo:

  • Scénář vychází z přímé zkušenosti autorů Josefa Klímy a Janka Kroupy, kteří při tvorbě pořadu Na vlastní oči kauzu Berdychova gangu rozkrývali.

DOBOVÝ SERIÁL

Vyprávěj (1), Epizoda: Na rozcestí, ČT 1, 9. 9. 2011, 20:00

První dvě řady seriálu, který vyprávěl příběhy z dob „skoro“ zapomenutých, tedy z 60. a 70. let, byl velmi divácky úspěšný, a proto se nemůžeme divit, že se na televizní obrazovky vrací třetí řada. Ta se odehrává převážně v 80. letech, tedy v období tzv. „popové éry“, kdy frčí ramenní vycpávky, melíry nebo plísňové kalhoty. Hrdinové se tentokrát ocitají na důležitých životních křižovatkách a tvůrci v této řadě dali přednost a prostor vzájemným vztahům. Hned v první epizodě půjde o manželskou krizi a nevěru.

TELEVIZNÍ FILMY

Soukromé pasti dvě, Epizoda: Nezabiješ, TV Nova, 11. 9. 2011

12 prvních televizních filmů si diváci i televizní kritici pochvalovali, a proto bylo jen otázkou času, kdy tvůrci Soukromých pastí přinesou další příběhy protkané tématy, které se mohou týkat kohokoli z nás. Rodina, láska, smrt, nevěra, spravedlnost, vztahy…to všechno uvidíte hned v několika poutavých a dramatických příbězích. A pozor, můžete se v nich najít, poučit se nebo se i pobavit. Kafe.cz rozhodně doporučuje tyto televizní filmy sledovat. Dotýkají se totiž nás všech, jsou to vlastně naše příběhy.