Jedna z nejkrásnějších dívek světa vnímá vztahy velmi vážně, jak tomu bude nyní? Muž, který pochází z úspěšných dvojčat, vypadá po boku naší Taťány velmi sympaticky. A hvězdy nám nyní prozradí více o jejich budoucnosti.

Tatiana Kuchařová (23. 12. 1987) Lane Carlson (24.12. 1978)

Slunce - Kozoroh
Měsíc - Vodnář
Merkur - Kozoroh
Venuše - Vodnář
Mars - Štír
Jupiter - Beran
Saturn - Střelec
Uran - Střelec
Neptun - Kozoroh
Pluto - Štír

Slunce - Kozoroh
Měsíc - Váhy
Merkur - Střelec
Venuše - Štír
Mars - Kozoroh
Jupiter - Lev
Saturn - Panna
Uran - Štír
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce v Kozorohu (Taťána) - konjunkce - Slunce v Kozorohu (Lane)

Jaký je Kozoroh? Má rád svůj řád, je detailista, jde si za svými sny a plány plní na maximum. Zde se ve vztahu sešli dva, kteří ve svých osobnostech našli své zrcadlo, je otázkou času, jestli je to navzájem posílí nebo je to nasměruje k jinému partnerskému protikladu.

Merkur v Kozorohu (Taťána) – konjunkce - Slunce v Kozorohu (Lane)

Lane obdivuje na Taťáně velmi mnoho, opravdu ho zaujala její celá osobnost. V soukromém životě si rozumí a mají i stejné zájmy. Jejich společná budoucnost vypadá nadějně a v oblasti času jsou schopni pochopit své pracovní vytížení.

Saturn ve Střelci (Taťána) – sextil - Měsíc ve Vahách (Lane)

Je zde velká přitažlivost, která se v tomto vztahu mění v harmonické soužití. Je zde znát také velká zodpovědnost, která v tomto vztahu dává šanci uspět v neskromných plánech. Oba mají silnou vůli a vytrvalost.

Uran ve Střelci (Taťána) – sextil - Měsíc ve Vahách (Lane)

Ve vztahu je přátelství i vášeň, výstřednost i všednost. Ve vztahu je hodně citů a pochopení, velká fantazie v partnerství vytváří pozoruhodný vztah, který na okolí působí nepopsatelným dojmem.

Měsíc ve Vodnáři (Taťána) – sextil - Merkur v Kozorohu (Lane)

Duševní spřízněnost je také na vysoké úrovni. Je zde i bystrý rozum, který vytváří geniální plány během jejich komunikace. Je tu možnost společného podnikání.

Mars ve Štíru (Taťána) – konjunkce - Venuše ve Štíru (Lane)

Zamilovanost, nadbytek energie, pevná vášeň, to vše v tomto vztahu je. Velmi dobře se k sobě hodí. Občas může dojít k žárlivosti. Lane se bude snažit Taťánu hýčkat a plnit jí její sny.

Neptun v Kozorohu (Taťána) – konjunkce – Mars v Kozorohu (Lane)

Lane je o trochu impulzivnější než Taťána, ale ta si s tím dokáže dobře poradit svou ženskostí. Některé city v jejich vztahu neexistují, využívají ve větší míře rozumovou stránku. Jejich myšlení je realistické a optimistické, věří ve svůj úspěch a ten se jim společně také podaří.

Pluto ve Štíru (Taťána) – sextil - Mars v Kozorohu (Lane)

Energie, která tu vzniká v tomto aspektu, je nekonečná. Zaměřením této síly na určitý cíl má zajištěný úspěch. Nechme se překvapit, co nám tento pár předvede za vypracované projekty. Je zde dobře promyšlený každý detail.

Měsíc ve Vodnáři (Taťána) – opozice - Jupiter ve Lvu (Lane)

Tento negativnější aspekt není nic nepřekonatelného, jedná se zde o možnost dvojí pravdy, jde o pochopení partnera a jeho náhledu na situaci, ani jeden tím nemyslí nic špatného. Jednou za čas by neuškodilo udělat něco nerozumného, nelogického, pro uvolnění mysli.

Pluto ve Štíru (Taťána) – sextil - Saturn v Panně (Lane)

Spolu dokážou opravdu mnoho, umějí se podpořit a být si oporou. Jejich cíle jsou velké, nebojí se jít do složitých plánů. Ctižádostivost je u nich velmi výrazná u obou.

Mars ve Štíru (Taťána) – konjunkce- Uran ve Štíru (Lane)

Skvělé nápady, originální myšlenky, hodně energie a láska, která má svou hloubku a není povrchní. To vše tu je. Tento aspekt přináší i nějaké rozpory, které se vždy dokážou proměnit v pohodu a klid. Je zde inteligence, která umí řešit problémy.

Jupiter v Beranu (Taťána) – trigon - Neptun ve Střelci (Lane)

Vzájemně se propojují jejich duše a povzbuzují se ve svém podnikání, jejich finanční zajištění je dobře promyšlené a na život zajištěné. Je tu i pozitivní přísun financí i na určitou dobročinnost.

Shrnutí

Taťána Kuchařová našla svou spřízněnou duši, která ji chápe, podporuje a obdivuje. Lane Carlson je silná osobnost, charismatický muž a dobrý partner. Tento vztah je o velmi podobných lidech, kteří si rozumí v mnoha věcech a dokážou společně podnikat a budovat rodinné zázemí. Nepotřebují vytvářet velké množství projektů, více se specializují na originální a velké cíle. Spojuje je silná vůle a vytrvalost, neodcházejí od rozdělané práce. Jsou schopni pochopit své pracovní vytížení a přizpůsobit se tomu. Tato láska bude postupně vzrůstat a prohlubovat se v citech. Tento vztah hodnotím na 82%.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)