Pravdivý pocit těhotných... nuda, strašná nuda. Nemůžete dělat nic. Hrát bowling, jít na Matějskou nebo si dát skleničku.

Těhotenství pro těhotnou trvá dva roky, ne devět měsíců. Ve všech knihách si čtu, jak si to má člověk užívat, ale co je úžasného na tom, že nic nezapnete a neroste vám jen břicho, ale i zadek a stehna a otékají vám nohy? Opravdu si říkám, že tyhle knihy snad mohl napsat jen chlap. Jo a to nemluvím o nekonečné chuti na něco, co ani neumíte pojmenovat... Je to možná taky tím, že dřív jsem hodně chodila na večírky a dlouho se léčila z kocoviny, kterou už teď nemám, a najednou mám o pár dní v týdnu více času a ani nechápu, čím to je, ale každý den, i když mohu spát, se budím v šest ráno. Nevím, jestli se tělo nějak nepřipravuje na vstávaní s dítětem... možná, že už mě ten plod budí. :-)))))))
Dokud žena není těhotná, všichni muži za ní běhají, aby ji urvali… a ten, co ji dostane, pak běží na tréning…. No, nakonec jeden chlap se mnou zůstal… měří 16 centimetrů a ještě má 5 měsíců zaracha. :-)

Vaše Agáta