Ahoj, tento týden byl docela hektický a už začínám vidět, že asi nepůjde pracovat do devátého měsíce, jak jsem si bláhově myslela. Jsem pořád unavená a chci spát, ale to je asi normální…


Tento víkend jsem měla modelingový kurz. Pro ty, kteří nevědí, tak mám agenturu Agatamodels, ve které je asi 200 holek a 30 kluků. Agentura organizuje přehlídky na klíč, hostesky, castingy a občas, asi čtyřikrát do roka, dělám modelingový kurz, kde holky učím chodit, pózovat před fotografem, styling, jak pečovat o vlasy a pleť, jak se oblékat a jak se prezentovat – medialní komunikaci... Nedělám vše sama, ale mám k tomu team odborníků. Například mediální komunikaci vede moje matka Veronika Žilková, která učí holky všechno od podání ruky až po to přijít na casting a nahlas pozdravit. Nevěřili byste, jaký s tím mají holky problém. A to jsou 175 cm vysoké, krásné skoro modelky… myslím, že tam, kde by mělo být, sebevědomí chybí, a naopak tam, kde by takové být nemělo, je... Ale co.
Moje parketa na kurzu je, že dělám nákup a uvařím pro všechny členy kurzu, zajistím ubytování u mě doma pro mimopražský a samozřejmě, chůze na mole. Strávit celý víkend na 17centimetrových podpatcích pro mě vždy byla hračka, ale přece jenom dělat to samé v pátém měsíci je rozdíl. Nohy mám oteklé, záda mě bolí, ale před holkama z kurzu jsem na sobě nedala na nic znát... No nic , jdu si dát nohy nahoru a zmrzlinu. :-)

Vaše Agáta