Diskutujte: Která česká celebrita podle vás má vkus a která ne?

Susan Sarandon – Oblečená jen pro „horňáky“


Hlavní hvězda letošního ročníku se ukázala ve svém věku jako velmi odvážná žena a oblékla si takřka průsvitné šaty, které přítomné pány přinutily zírat s otevřenou pusou. Tedy ty, kteří se počítají mazi tzv. „horňáky“. „Dolňáci“ měli smůlu, protože k odvážnému modelu (který jednoznačně chválíme) Susan obula boty pro babičku. Věčná, věčná škoda.

Kafe navrhuje: Příště zatnout zuby a lodičky na jehlovém podpatku a look hollywoodské star bude naprosto dotáhnutý.

Nikol Moravcová – Nedokonalá hra


Velmi krásná (a vtipná) herečka Nikol Moravcová měla na přehlídce módní návrhářky Beaty Rajské chvályhodnou snahu být za výraznou svůdnou divu. Takový odstín rtěnky se obvykle odvažují zvolit jen francouzské šarmérky a Nikol dobře udělala, že je napodobila. Jenže zanedbala účes – vypadá, jako by se před chvílí vynořila z bazénu hotelu Pupp.

Kafe navrhuje: Když už si obléknete takové šaty a zvolíte podobně výrazné líčení, musíte zapracovat na každičkém detailu. Chtělo to vlasy nahoru v rafinovaném volném drdolu, aby vynikla krásná šíje.

Andrea Verešová – Potrhaná noční košilka?

Slovenská modelka a dvojnásobná maminka Andrea Verešová patří tradičně ve Varech mezi nejfotografovanější osobnosti. Dobře to ví, tak každoročně dorazí s kufrem nádherných rób, které jí obvykle nesmírně sluší. Tahle ale vypadá, jako by Andrea kufr ztratila, musela si nahonem vystačit s nočním úborem a ještě ji zachytila dvířka limuzíny a košilku rozpárala.

Kafe navrhuje: Ukázat méně je někdy více.

Nela Boudová – Nevhodná sázka na šortky


Zajímalo by nás, která zahraniční herečka – ve své vlasti tak známá, jako je Nela Boudová u nás – by se vydala na jakoukoliv akci v souvislosti s Mezinárodním filmovým festivalem ve sportovním tričku a šortkách. Nela, která vypadá pořád fantasticky a navíc je v poslední době vyštíhlená, dala zjevně přednost pohodlí před ženskou elegancí.

Kafe navrhuje: Při takové příležitostí zůstat tím, čím jsem pro diváky – krásnou sexy herečkou po čtyřicítce. A podle toho se taky obléknout. Stačily by jednoduché jednobarevné pouzdrové šaty.

Ondřej Vetchý – Sbohem, sexy hrdino


Ondřej Vetchý fantasticky hraje, nemluví s novináři a obvykle dobře vypadá, protože má skvělou fyzičku. Zdá se ale, že si nově zakládá i na tom, že nepodlehne žádným módním trendům ani atmosféře kolem červeného koberce. Takhle se vyštrafíroval ve chvíli, kdy měli oblek všichni kolem. Copak si asi Ondřej Vetchý říká... Jestli je na sebe pyšný, že „nevyměknul“, je to horší, než jsme si mysleli.

Kafe navrhuje: Podívat se na internetu, jak se obléká herec Hugh Jackman, který má podobnou image namakaného „opravdového chlapa“, a inspirovat se.

Kara Hayward – Třásně s volánky? Brr...


Kdo se těšil na sympatickou americkou herečku Karu Hayward také proto, aby se inspiroval, co si vzít na sebe, musel být zklamaný. Ne aby vás napadlo zkombinovat volány a třásně do nepřehledného chumlu jako Kara na červeném koberci ve Varech.

Kafe navrhuje: Tohle se prostě nepovedlo – příště buď jedno, nebo druhé. Aby bylo vidět alespoň něco z krásné štíhlé postavy.