Přehledně a na jednom místě najdete vše, co je třeba na den D připravit. Využijte první velké možnosti, jak si vše prohlédnout, vyzkoušet a zařídit se slevou. Porovnejte a inspirujte se.

V reprezentativních prostorách hotelu Hotel International Prague (dříve Crowne Plaza) v Dejvicích se můžete těšit na velké opakované módní přehlídky, které představí svatební šaty a pánské obleky. Můžete se nechat učesat u špičkových kadeřníků z Asociace HCF nebo nalíčit od profesionálních vizážistů.

Letošní novinka – představení fotografů, hudebníků a dopravců. Přijďte si vybrat toho správného fotografa, který podle vašich představ přijde s novými nápady, jak oživit váš den D.

Poradíme vám, jak vybrat květinovou výzdobu, zahradní stan, pergolu, hudbu, prostě myslíme i na ten nejmenší detail. Nebudou chybět ani zlatníci a samozřejmě i koordinátoři, kteří vám mohou zařídit svatbu na klíč či jen poradit.

Pokud nemáte možnost hlídání, vezměte své malé ratolesti s sebou, bude pro ně připraven dětský koutek. Všichni společně si pak můžete zasoutěžit v rámci tomboly.

Dvoudenní vstupenka v hodnotě 100 Kč platí do veškerých prostor veletrhu, na přehlídky a program. Dále obdržíte více než 100stránkového tištěného průvodce, kde najdete detailní popisy všech vystavovatelů, partnerů a inspirativní články od odborníků.

Nevynechejte tuto příležitost získat na jednom místě svatební inspiraci a zároveň využít mimořádné slevy od vystavovatelů. Více informací najdete na www.svatebniexpo.cz