Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekněme pár slov o svatbě Evy Aichmajerové a hlavně o nevkusu!

Evina cesta vzhůru

Eva Aichmajerová se proslavila jako moderátorka – začínala na hudebním kanálu Óčko, kde se objevuje dodnes. Největší slávu jí ale přineslo moderování nočních vstupů reality show Big Brother. Tehdy se také o ní nejvíc psalo – zvlášť poté, co se zjistilo, že se nějakou dobu živila focením porna. I po skončení televizní show však Eva zůstala celebritou a v bulváru se objevuje celkem často. Patří totiž k těm známým osobnostem, kterým se dá zavolat, když je nouze nejvyšší. Také nemá problém nafotit odhalené sexy fotky (proti tomu, co fotila dřív, je to vážně „čajíček“) a pak prohlásit, že právě tyhle jsou ty úúúúplně poslední.

Ostuda na svatbě

V sobotu se Eva Aichmajerová vdávala za svého přítele Reného. A protože její partner je věřící, měli církevní obřad v katolickém kostele. A v tom je trochu ten háček… Ne, nemyslím fakt, že nevěsta je v osmém měsíci těhotenství, to už dnes nikoho, dokonce ani katolíky, asi nepřekvapí. Ani nejde o moderátorčinu nahatou „minulost“… Eva bohužel ukázala, že nemá vkus, ani soudnost. Její svatební šaty byly totiž pro tuto příležitost naprosto nevhodné. Střih, který zvýrazňuje plný dekolt, nahá ramena a záda a vyzývavá krajka na těhotném bříšku – to vše by se dalo tolerovat na civilním obřadu. V kostele však takový model působí jak pěst na oko. Eva se tak postavila do řady s Dominikou Mesárošovou, která před pár dny přišla na pohřeb s dekoltem, z něhož jí doslova padaly její silikonové přednosti. Ano, celebrity mohou být výstřední, ale… Nevkus a neznalost etikety se za výstřednost prostě neschovají!