Pár slov na úvod

V půlce léta tu máme novou stylistickou proměnu, která se střídá s »kadeřnickým čarováním« Vlasového studia Kadus design. Do oblíbeného butiku s.Oliver v pražském nákupním centru Arkády Pankrác, které je partnerem našich stylistických proměn, si tentokráe přišel vybírat sympaťák Honza.

Pracuje v médiích a do práce chodí nejraději v tričkách a mikinách. Čas od času však sáhne i po klasické košili. Kdyby to bylo na něm, nakupoval by jen tmavší a usedlejší odstíny. „Manželka mi ale vybírá pestřejší barvy a vzory. Nakonec to vždy ocením a své ženě dám za pravdu,“ usmíval se Honza.

A jde se vybírat

Stylistka Míša se rozhlédla po butiku a nakonec Honzovi vybrala sportovní oblečení v šedých odstínech. K dominantnímu tmavošedému triku s velkým »crazy« potiskem zvolila celkem jednoduchou, zato perfektně střiženou teplákovou bundu s kapucí. Kousky jsou univerzální, a tak není problém vyrazit v nich za sportem nebo večer s kamarády na pivko.

»Vyděsit« Honzu hrou barev se stylistka pokusila pouze jednou. V záplavě košil narazila na károvanou modrou ve stylu »zmačkaná«. Výhodou je, že se nemusí po vyprání žehlit (což uvítá jistě i manželka) a navíc vykouzlí mladistvý vzhled a ubere pár let. Honza si ji navzdory svým obavám přece jen vyzkoušel. Když se viděl v zrcadle, nemohl už nic namítat...

Co na to módní poradkyně Helena Kohoutová?

Helena Kohoutová, manažerka kolekcí a majitelka čtyř módních domů s dámskou a pánskou konfekcí značky Magic Helena, ohodnotila výběr těmito slovy: „Honza je podzimní typ a osobně bych doporučila barvy listí a koření. Prokoukl by v oranžových nebo pískových odstínech. Co se týče kalhot – místo modrých džínů bych raději sáhla po kalhotách v khaki barvě. Ladily by s vrchním dílem oblečení.“

s.Oliver - úspěšná módní firmaCo je s.Oliver

Úspěšná módní firma, jejíž cesta na módní Olymp začala v roce 1969 otevřením prvního butiku v Německu. Současný s.Oliver, to je devět segmentů od Baby po luxusní Selection. A dále deset produktů módních doplňků včetně série vůní a produktů péče o pleť s.Oliver Fragrances pro muže a ženy. Do s.Oliver patří také comma a QS – dvě úspěšné dceřiné společnosti s vlastní kolekcí.

Více informací: www.soliver.cz