Právě 13. srpna 2003, ve věku 70 let, se legendární herec Jean-Paul Belmondo stal otcem malé dívky jménem Stella. Její matkou je krásná bývalá baletka Natty Tardivel, s níž se Belmondo oženil rok před Stelliným narozením. Vztah ale ani přes narození dítěte nevydržel. Pár se rozešel v roce 2008, a Stellina matka si navíc vydobyla pozornost tím, že bývalého manžela nařkla, že malé holčičce vnucuje přítomnost své nové přítelkyně Barbary Gandolfi. Stella Eva Angelina Belmondo se na veřejnosti dlouho neukazovala. Až do svých devíti let byla chráněná před novináři a pozorností veřejnosti. Když ale dospěla do věku čtrnácti let, začala se pravidelně objevovat po boku své matky na tenisových turnajích i vedle svého otce na filmových festivalech. A všichni na ni hleděli s otevřenou pusou. Tak krásnou dívku vedle „zvířete“ J.-P. Belmonda rozhodně nečekali.

Když jí bylo třináct, slavný herec o ní prohlásil, že je starostlivá, něžná a na tak mladý věk už ženská. Když se na veřejnost dostaly její fotografie, všichni očekávali, že se o ni poperou nejúspěšnější modelingové agentury. Najednou ale bylo „ticho po pěšině“, a to až do jejích šestnácti let. Nadaná studentka bilingvní školy v Paříži a jezdkyně na své šedé klisně se nechala slyšet, že nosit jméno Belmondo je pro ni až ponižující. „Na své jméno jsem hrdá, ale není snadné ho nosit. Nesnáším být jím definovaná, je to téměř ponižující. Raději bych byla brána vážně za své zásluhy,“ povzdechla si v rozhovoru s novináři a šokovala tím celý francouzský svět. „Nevím, jestli se mi podaří uniknout, ale je pravda, že v naší rodině víceméně každý vykonává uměleckou profesi. Nyní je ale na prvním místě moje studium,“ zdůraznila před více než rokem. (Zdroj: www.public.fr, listopad 2019)

Jako devítiletá se objevila, na oslavu otcových 80. narozenin, v seriálu Vivement dimanche Next. Poté také prozradila, že viděla snad všechny otcovy filmy a ráda by se stala herečkou. Dětské sny se ale mění, což zná každý, kdo chtěl být v podobném věku kosmonautem nebo princeznou. Kam Stelliny kroky povedou, je zatím záhada. Opět se stáhla a na veřejnosti se neukazuje. Existují však náznaky, že tato sebevědomá dívka to má v hlavě srovnané a nesnaží se těžit ze své zlaté kolébky. Jedno je tedy rozhodně jisté, a to, že o ní určitě ještě uslyšíme. (Zdroj: https://www.marieclaire.fr/portrait-stella-fille-de-jean-paul-belmondo,1137816.asp)