Není nic jednoduššího než být odměněn za něco, co pravidelně děláte. Jestliže se aspoň trochu zajímáte o zdravé stravování, určitě si vybíráte potraviny, které jsou vyrobeny z kvalitních surovin, aby naše tělo co nejvíce vyživily. Není totiž jogurt jako jogurt, není šunka jako šunka, není chléb jako chléb apod. A teď se dostáváme k třešničce na dortu. V rozmezí delším než tří měsíce, konkrétně od 26. září 2016 do 1. ledna 2017, můžete získat za vaše běžné nákupy lákavé odměny. V tomto období totiž probíhá velká spotřebitelská soutěž, jejímiž hlavními výhrami jsou:

5x jízdní kolo Author s brašnou nebo košem na nákup kvalitních potravin
2x kuchyňský robot Eta v hodnotě 10 000Kč
2x poukaz na nákup elektrospotřebičů dle vlastního výběru za 10 000Kč
1x poukaz na prodloužený rodinný víkendový pobyt na farmě rodiny Němcovy

Co tedy udělat, abyste měli šanci na výhru?

Navštivte webový portál akademiekvality.cz. Na něm si stáhněte a vytiskněte herní kartu s třiceti volnými políčky. Do nich nalepte vystřižená loga kvality z vašich výrobků, které vám chutnají a máte je s rodinou rádi. Jedná se o následující značky: Regionální potravina, Klasa, Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP), Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou, BIO Produkt ekologického zemědělství, Evropské značení ekologické produkce. Soutěž probíhá do 1. ledna 2017.

Zkuste štěstí, šance na výhru jsou opravdu veliké. Kromě hlavních cen na vás totiž ještě čekají týdenní výhry – každá v hodnotě 5 000 Kč. Navíc prvních 70 000 účastníků obdrží menší dárek do kuchyně. Více informací včetně herní karty najdete tedy na akademiekvality.cz.