Nový kruhový LED držák na mobilní telefon YENKEE YSM710 dorazil na pulty obchodů

Stativ je pro nahrávání videí téměř nutnost. Pro všechny tvůrce, streamery či pouhé nadšence je tu kruhový LED držák od YENKEE. Nabídne až 29 různých barevných variant podsvícení, dálkové ovládání, a také širokou variabilitu nastavení polohy a úhlu. Součástí balení je i Bluetooth spínač pro rychlou spoušť.

Natáčení videí je již dnes pomalu častější nežli běžné focení. S příchodem nových trendů na sociální sítě a znatelným pokrokem v kvalitě fotoaparátu nových mobilních telefonů se příklon k videotvorbě vyloženě nabízí.

Navíc, pokud máte doma juniora, tak se je vysoce pravděpodobné, že právě jeho vysněným povoláním bude influencer či YouTuber. Doby popelářů a kosmonautů jsou již zjevně za námi. Aspoň tak hovoří průzkum serveru LADbible, ve kterém zodpovídalo přes dva tisíce dětí na to, čím chtějí být, až budou dospělí. Druhé a třetí příčce zcela jasně vévodil právě influencer či YouTuber. Rodičům tak evidentně nezbývá nic jiného než svého potomka podporovat. Pomocníkem v jejich růstu může být právě LED držák YSM 710 od YENKEE.

RGB podsvícení hraje prim

Barevná světla vyzařující snad ze všeho možného příslušenství v pokojích dětí jsou doslova fenoménem. Značka YENKEE si je toho dobře vědoma, a proto i nový kruhový LED držák na mobilní telefony nabídne až 29 různých barevných variant podsvícení. Zároveň je možné upravit jas v 8 různých úrovních, a to vše pomocí šikovného dálkového ovladače. Výrobce neopomněl ani na 3 různé odstíny bíle, a to od studené až po teplou.

Vždy ideální úhel

Cesta k ideálnímu záběru obnáší, krom zmíněného správného nasvícení, i optimální nastavení polohy a úhlu telefonu. Stativ YENKEE lze zcela libovolně polohovat, a navíc jím je možné otáčet v rozmezí 360°. Když je vše nastaveno, tak už zbývá jenom stisknout spoušť. I na toto výrobce myslel, a proto je součástí balení i ovladač rychlé spouště, který se připojí jednoduše a spolehlivě k mobilnímu telefonu pomocí Bluetooth.

Obsluhu zvládne každý

Manipulace se stativem je snadná. Není potřeba žádného nářadí ani speciálního příslušenství. K napájení poslouží klasická nabíječka na mobil a kabel s USB-A. YENKEE do balení navíc přibalilo i baterie do dálkového ovladače, takže vy nebo malý streamer můžete začít natáčet ihned po vybalení.

Více na www.yenkee.cz

YENKEE kruhový LED držák YSM710 je dostupný za doporučenou cenu 799 Kč.

Otázka:

Kolik barevných kombinací zvládne kruhový držák Yenkee?

A) 2 kombinace bílé a žluté

B) 4 kombinace žluté, bílé, zelené a modré

C) 29 barevných ombinací

Odpovědi zasílejte od 7. do 10. října na e-mailovou adresu soutez@denik.cz

Vyhrává 100., 200., 300. správná odpověď.