Dávná medicína

Moderní medicína přináší mnoho nových poznatků, mnohdy ale není nutné chodit pro nejnovější vymoženosti. Stačí vzkřísit dávná vědění starých mistrů a často nám přinesou řešení i na naše novodobé problémy. Již otec západní medicíny Hippokrates například tvrdil, že jsme to, co jíme. Indická věda o životě a dlouhověkosti Ájurvéda taktéž již odedávna dbá na prevenci a léčbu nemocí. V Ájurvédě jde především o celistvý a individuální přístupu k jedinci a udržení jeho zdraví, zaměřený na správnou výživu a zdravé metabolické pochody.

Hlavní příčina nadváhy

Jedním z důležitých faktorů udržení zdraví je předcházení obezitě. S obezitou je totiž spojeno mnoho zdravotních obtíží, které mohou způsobit i diabetes. Hlavní příčina nadváhy je totiž kolísající hladina krevního cukru. Po hlavním jídle se totiž hladina krevního cukru rapidně zvyšuje a to způsobuje vyplavování inzulínu do krve, což opět způsobí koloběh poklesu cukru a nutkavé chuti k jídlu. Tělo se nedokáže s množstvím cukru často vyrovnat a přemění ho na tuk, který se ukládá. Tajemství je ukryto v udržení stálé hladiny krevního cukru.

Kolísání krevního cukru lze ovlivnit

Zázrak tkví v kouzlu přírody z Indie a Srí Lanky, zázračná rostlina jménem Salacia Reticulata, jejíž výtažky z kořenů a listů se již po tisíce let používají v tradičním lékařství. Salacia Reticulata dokáže potlačit obezitu a metabolické poruchy. Tato kouzelná rostlinka redukuje nahromaděný vnitřní tuk a hladinu celkového cholesterolu a inzulínu. Salacia je nyní extrahována a objevuje se v novém doplňku stravy Exadipin®. Společně s extraktem se v tomto doplňku stravy objevuje i vitamin D3, který podporuje všechny kladné účinky. Při užívání Exadipinu se budete cítit lépe, napomůže vám i ke snižování nadváhy pomocí snižování hladiny krevního cukru.

Pokud toužíte po krásné postavě, která vám vydrží, začněte užívat doplněk stravy Exadipin®!
Více na www.exadipin.cz