Jaké části těla může plastický chirurg vylepšit?

Obličej
Omlazení obličeje vlastním tukem, lifting, minilifting, plastika očních víček, to jsou jen některé z metod, jakými plastický chirurg dokáže omladit vaši tvář. S obličejem ale souvisí i daleko sofistikovanější plastické operace, jako plastika nosu otevřenou a uzavřenou metodou a plastická operace uší. Už není žádný důvod se trápit.

Prsa
Jsou-li prsa příliš malá, příliš velká či příliš nesymetrická, masážemi ani konzumací potravinových doplňků jejich úpravy nedocílíte. Ne tak ovšem plastickou operací. Chirurg může prsa zmenšit, zvětšit silikonovými implantáty nebo vlastním tukem (a spojit tak zvětšení prsou s liposukcí), ale i znovu zcela vymodelovat po období kojení.

Břicho
Zůstala vám po porodu či výrazném zhubnutí na břiše povolená kůže, kterou nelze odstranit cvičením ani dietou? Pak pomůže jedině plastický chirurg, který při tzv. abdominoplastice přebytečnou kůži odstraní a zlepší tak vzhled kontur břišní stěny. Zákrok může navíc chirurg spojit i se sešitím rozestoupených břišních svalů nebo s liposukcí boků pro ještě výraznější efekt zeštíhlení.

Nohy a paže
Nejen obličej, ale i stehna a svrchní část paží lze omladit liftingem! Lékař při něm několika operačními řezy odstraní nadbytečnou kůži. Její odstranění obnoví mladistvý vzhled a pleť zpevní. Povolené vnitřní strany stehen či „netopýří“ paže už nemusí být zdrojem vašich komplexů.

Intimní partie
I intimní partie bývají důvodem sníženého sebevědomí. Dnes lze však omladit a zkrášlit i tuto lokalitu. Vyšší atraktivita a zlepšení sexuálního života, to jsou některá z pozitiv plastických operací intimních partií.

Pro nejlepší péči vybírejte ze soukromých zařízení specializovaných na plastickou chirurgii a estetickou medicínu. Jedním z nich je Brandeis Clinic, luxusní klinika v centru Prahy. Přijďte se sami přesvědčit na adresu Králodvorská 13, že Brandeis Clinic je pro váš zákrok ta nejlepší volba.

Zvětšení prsou pomocí silikonu – fotografie „před a po operaci“