Když si půjčíte menší obnos, který po výplatě v pohodě splatíte, nemusíte si nic vyčítat. Vyděláno na to přece máte. Nežijete si nad poměry, neutrácíte víc, než byste měla. Naopak pracujete od rána do večera a doma vás čeká druhý plný úvazek v podobě vaření a úklidu. Proč byste si tedy nemohla udělat radost, takzvaně si jednou za čas vyhodit z kopýtka, když si to vlastně zasloužíte?

Půjčka před výplatou není hřích, ale spíše jakési řešení, jak si dopřát to, na co máte nárok. Navíc se nejedná o půjčení žádné horentní sumy, kvůli které byste se v noci nervózně převalovala ze strany na stranu a očima hypnotizovala strop. Půjčte si od jednoho do pěti tisíc, podívejte se přesně, o kolik vypůjčenou částku přeplatíte a do kdy ji musíte vrátit. Pak se nemůže nic stát a vy můžete v noci klidně spát. Veškeré informace o půjčce na webu najdete. Žádné skryté poplatky vás tedy rozhodně nepřekvapí. Mimochodem: jakmile vyplníte registrační formulář a společnost vám žádost o půjčku schválí, bude vám půjčka ihned na účet odeslána.

Verdikt? Neproste o peníze u manžela ani u svých kamarádek. To přece nemáte zapotřebí. Jen byste riskovala, že si vyslechnete – buď přímo do očí nebo bohužel za zády – řeči o tom, jak jste marnivá, když potřebujete peníze na něco, bez čeho se v podstatě obejdete. Jenže no a? Zaprvé: nikde není psáno, že si možná nechcete půjčit na něco důležitějšího (třeba nejde o šaty, ale spíš byste nerada propásla výhodnou nabídku vysněného rodinného zájezdu, anebo si chcete půjčit ne kvůli sobě, ale proto, abyste pomohla někomu jinému v nouzi, kdo ví...). A za druhé? I kdyby byl „zakopaný pes“ přece jen v těch luxusních šatech, co vám tak fantasticky padnou, nic si nevyčítejte. Řekněte si: „Proč ne?“ Žijete přece jen jednou!