Skoro každá žena na první místo vlastností, které by ráda viděla u svého partnera, dává smysl pro humor. A proto jeho sílu vydatně využívají filmy a televizní pořady všeho druhu. Často vidíme vcelku neatraktivního muže s nádhernou ženou a skoro nikdy nás to nezarazí, protože on má smysl pro humor. Ale umí všechna ta sranda nahradit ostatní nedostatky? Připravili jsme pro vás několik srovnání.

Smysl pro humor versus vzhled

Neexistuje nikdo, kdo by se někdy neotočil za atraktivním protějškem. Jde o biologický instinkt, takže si za to nemusíte hned nadávat. Kouzlem evoluce ovšem je, že si partnery dokážeme vybírat na základě více kritérií, nejen podle fyzických potřeb. Tady nastupuje výrok: „Když on má tak skvělou osobnost.“ A základem osobnosti je pro většinu žen smysl pro humor.
Vítěz: Ten se smyslem pro humor. Vyrazit si s nudným krasavcem se dá vydržet tak jednu noc, ale obyčejně vyhlížející typ se smyslem pro humor dokáže ženu zaujmout mnohem déle.

Smysl pro humor versus ctižádost

I když dokáže smysl pro humor odvést pozornost od mužových nedostatků, tím jeho přínos končí. Muž může být král komiků, ale pokud chce strávit život s jídlem u televize, nic nezabrání ženě, aby od něj utekla. Přece s ním nezačne snídat ovesné vločky a hrát po ránu videohry.
Vítěz: Ctižádost. Žena si potřebuje udělat dobrou představu společného života. A žádný vtip nezpůsobí, že by našla zalíbení v životě bez práce a bez cíle.

Smysl pro humor versus bohatství

Buďme realistky: Vždy budou existovat ženy, které i v tom nejromantičtějším vztahu umí pro sebe najít peníze. Ale existují celé davy žen, které prostě obsah mužské peněženky nezajímá. Umění rozesmát je v bohatství i v chudobě, v časech dobrých i špatných (i v těch, kdy se z vás zrovna chystá vymlátit duši) je dar, který ženě žádný boháč svými penězi nekoupí. Pokud ovšem muž není miliardář Bruce Wayne neboli Batman – prachatý a ještě superhrdina, na toho letí všechny ženy!
Vítěz: Ten se smyslem pro humor. Beatles už kdysi dávno řekli světu, že peníze vám lásku nekoupí, ale vodopád vtipů by mohl pomoci zaplatit některé z účtů.

KAFE.cz zjistilo:

Smysl pro humor prý mají i opice. Alespoň to před pár lety potvrdil i mezinárodní pražský kongres primatologů. Opice se prý i halasně smějí a třeba šimpanzi při tom vydávají podobné zvuky jako lidé.

Smysl pro humor versus inteligence

Muži a ženy se ne vždy shodnou na tom, co je dobrý humor. Ale většina z nich si spojuje komedii s inteligencí a především ženy vyhledávají inteligentní humor. Muž přitom nemusí hned začít studovat mozkovou chirurgii nebo raketové technologie. Stačí si uvědomit, že rozesmát ženu bude chtít víc než jen obehraný přisprostlý vtip.
Vítěz: Nerozhodně. Inteligencí si muž získá úctu, smyslem pro humor pak její srdce. A nemůže mít jedno bez druhého.

KAFE.cz zjistilo:

Ženy stojí o zábavné muže!
„Smích je nejkratší spojnicí dvou lidí,“ řekl kdysi jeden moudrý muž. A ženy o zábavné muže stojí. Vždycky byly, jsou a budou vábeny charismatickými chlapíky se smyslem pro humor, který navíc dokáže zastínit nedostatky.

A co si o tom myslíte vy?