DOBRODRUŽSTVÍ

Krokodýl Dundee, TV Nova, 20. 6. 2011, 20:00

Představte si to…žijete ve velkoměstě, jste náruživá reportérka a chcete napsat článek roku. Vydáte se proto do australské buše ulovit člověka, který přežil útok velkého krokodýla. Jednoduché to rozhodně není a neulehčí vám to ani případná láska. Jak by to vypadalo, se můžete podívat už v pondělí, a to v dobrodružné komedii o tom, že i lovec krokodýlů může být jednoho dne uloven.

ČESKÝ HIT

Kráska v nesnázích, ČT 1, 21. 6. 2011, 21:00

Ceněný český film vypráví o věčném rozporu mezi rozumem a citem, o dvou podobách lásky, duchovní a tělesné, a o možnosti přátelství mezi mužem a ženou. Jedná se tak trochu o ironicky pojatou „červenou knihovnu“, navíc je životní situace postavy v podání Anny Geislerové vážná a plyne z ní řada paradoxních situací, které jsou tragické i zábavné a inklinují k černému „českému“ humoru. Mezi další hvězdy filmu patří Josef Abrhám, Jana Brejchová, Emílie Vašáryová a Jiří Schmitzer.

AKČNÍ

Do hlubiny, TV Nova, 22. 6. 2011, 20:00

Jessica Alba spolu s dalšími americkými hvězdami hollywoodského nebe dnes večer svede boj o pirátský poklad a ztracený kokain ve filmu plném žraloků. Dobrodružné filmy rozbouří naši fantazii, a proto se jejich sledování nevyhýbejte, hlavně tehdy, když si potřebujete odpočinout od pracovního nebo rodinného shonu. Jestliže máte všeho dost, odpočívejte. A to buď aktivně sportem, který milujete, a nebo u televize s dobrým filmem.

POHÁDKA

Tři oříšky pro Popelku, TV Nova, 24. 6. 2011, 20:00

Ani tento pátek vás televize neochudí o televizní pohádku nejen pro vaše děti. Tři oříšky pro Popelku známe jak své boty, ale koukání na ni nás snad nikdy neomrzí. A i když máme její sledování spojené spíše s vánoční atmosférou, určitě se nebudeme zlobit, když děti zapnou televizi a spořádaně se k ní usadí. Takže si užijte den, kdy se jako každý rok chystá na velký statek vzácná návštěva v podobě královské rodiny.

SCI-FI

Potomci lidí, TV Prima, 23. 6. 2011, 22:50

Představte si budoucnost naší Země! Jaká bude nebo nebude? Přiblížit vám svůj úhel pohledu zkusí čtvrteční film Potomci lidí. Planeta Země, píše se rok 2027. Už devatenáct let se nenarodilo jediné dítě. Svět podléhá beznaději a anarchii a po čím dál zoufalejších pokusech o nalezení a odstranění příčiny neplodnosti lidstva už jen čeká na zázrak. Dostaví se, nebo lidstvo nakonec vymře? V hlavních rolích excelují Clive Owen a Julianne Moore.