Možná se tento úkol zdá složitý, ale stačí pár drobných změn a bude se nám usínat mnohem pohodlněji než dříve. Bytové dispozice často již nejsme schopni ovlivnit, a proto bychom měli využít možnosti působení barev a příjemných materiálů. Právě proto jsou typicky doporučovanými barvami tlumené tóny, které je vhodné doplnit výraznější barvou na doplňcích.

Co když jsou ale dispozice naší ložnice jiné? Vůbec nevadí!

  • Zkuste se zamyslet, co je v ložnici mimo stěn další velkou plochou pro použití barev? Ano, máte pravdu, je to přece postel a její povlečení! Zde můžeme doladit barevnost a útulnost celého prostoru.

K výraznějším stěnám vybereme tlumenější povlečení jemných barev například s květinovým dekorem a naopak k stěnám světlým a bílým si můžeme dovolit třeba výrazné červené odstíny s nápaditým florálním motivem nebo efektní využití geometrických motivů v kontrastu zářivých barev s barvou černou.

Touhu po nadčasovém osobitém designu i po jemnosti a lehkosti tón v tónu Vám přinese internetový obchod SVOBODA LINEN, v jehož nabídce si jistě vybere i náročný zákazník dbající nejen na vzhled, ale hlavně také na kvalitu nabízeného zboží.

Dbejte na kvalitu

Další neopomenutelnou věcí při výběru textilu do ložnice je i volba kvalitního materiálu.

Při výběru bychom měli zvážit několik věcí.

Preferujete bavlnu či se spokojíte s polyesterem? Chcete žehlit, nebo se žehlení vyhnout? Máte alergii? Je materiál savý a prodyšný? Chcete se zdržovat při povlékání ložního prádla s knoflíčky či pouze zavřít praktický zip?

Odpovědí na tyto otázky je široký sortiment bavlněných výrobků firma SVOBODA LINEN. Bavlna, kterou používají, má všechny atributy pro příjemný spánek i lehkou údržbu. Bavlna je totiž naprosto přírodním produktem, jsou jí vlastní přednosti, jako je prodyšnost a savost materiálu, díky kterým bude Váš spánek ničím nerušeným. Samozřejmostí je hypoalergennost, a tak není problém využití tohoto povlečení i u jedinců s kožními alergiemi. Příjemným bonusem je, že většina materiálů není třeba žehlit a povlékání nám usnadňuje systém jemných zipů. Ať už si vyberete jakýkoliv z těchto materiálů (Mako Satén de Luxe, Mako Satén a Bavlna de Luxe), vždy, když budete uléhat do postele, obklopí vás hřejivost a jemnost, která pohladí Vaše smysly po náročném dnu.

Není tedy nutné hned malovat, přestavovat nábytek či kupovat nový. Harmonii v ložnici je možné dosáhnout pouhým sladěním prvků, zamyšlením se nad barevností, použití kontrastu jemných a výraznějších barev a motivů. Malé změny nám mohou přinést velké úspěchy a pokud se jich nebudete bát Váš spánek může být o poznání sladší!

Další informace najdete na www.svobodalien.cz