Multistudio je prvním cvičebním sálem v České republice, kde se nabízí skupinové lekce TRX pod vedením trenéra, ale posílit své tělo zde můžete i na lekcích krankingu. Speciální stabilizační trénink pomocí závěsných pásů TRX je vhodný pro všechny, kteří chtějí snížit svou hmotnost, spálit přebytečný tuk a posílit celé tělo. Při cvičení posilujete pouze s váhou vlastního těla, takže je vhodné pro všechny úrovně fyzické zdatnosti a s přehledem jej zvládnou i ženy. Jedná se o funkční trénink, což znamená, že při jednom cviku neposiluje pouze vybraná svalová partie, ale pro udržení stability jsou zapojeny i další oblasti.

Další novinkou tohoto studia jsou lekce krankingu, zcela nového tréninkového programu, který vymyslel vynálezce spinningu Johnny G. Jde o kardiovaskulární program pro horní polovinu těla, který se hodí pro muže i ženy, všechny věkové kategorie a úrovně zdatnosti. Zlepšuje aerobní kapacitu, zvyšuje sílu horní poloviny těla a při tréninku spálíte velké množství kalorií.

Během cvičení na KrankCyclu (ručním kole) můžete sedět, stát, sesedávat nahoru a dolů, nebo úplně odejmout sedlo a stát v podřepu. Nastavitelná výška klik podporuje větší rozsah zapojení svalů a kliky jsou na sobě nezávislé, aby umožnily co největší různorodost pohybů. Nemusíte se proto obávat jednostranného zatížení horní poloviny těla. V nabídce zde mají vhodně kombinované lekce, např. KRANK®bike, která spojuje kranking s X-BIKE indoor cyclingem, nebo lekce KRANK®class, při nichž posilujete horní polovinu těla s intenzivním formováním břišních svalů.

Pro členy klubu jsou lekce v Multistudiu zdarma. Pokud členem dosud nejste, nevadí – i vy můžete využít speciální Multistudio pasy v hodnotě 3 000 Kč. V rámci tohoto průkazu můžete navštívit 10 lekcí v Multistudiu, zúčastnit se outdoor běhu, zatančit si na lekcích dance class nebo využívat relaxační část studia.

Více na www.holmesplace.cz