Podáním přihlášky na Vysokou školu obchodní se vydáte na cestu, na které si budete plnit sny okamžitě. Vyberte si jeden z atraktivních oborů a začněte hned od prvního školního dne objevovat úžasný svět cestovní ruchu a turismu, letectví, letového provozu, dronů, digitálních technologií, řízení lidských zdrojů nebo vztahu globální a lokální ekonomiky. Všechny tyto studijní programy jsou navržené tak, aby vám poskytly komplexní vzdělání v daném zaměření a umožnily maximální kontakt s praxí. Rovněž neustále reflektují nové trendy a vývoj trhu i společnosti. Jejich absolventi jsou připraveni zazářit v zajímavých a vzrušujících oblastech.

Vysoká škola obchodní nabízí bakalářské studium i navazující magisterské, a to jak v prezenční, tak v kombinované formě, díky které budete moci studovat a zároveň získávat pracovní zkušenosti. Pro absolventy VOŠ škola nabízí speciálně upravené programy Cestovní ruch a Letectví. Noví studenti mohou nastoupit už v únoru a studovat tedy od letního semestru 2020/2021, anebo standardně v říjnu.

Vysoká škola obchodní nemá přijímací zkoušky. Víme proč!

"Talent či předpoklady často nelze odhalit na základě jednoho setkání nebo zkoušky. To, že se někteří lidé dokážou ve správný moment "prodat", ještě nemusí nutně znamenat, že budou kvalitní i později. A naopak je celá řada těch, kteří vás napoprvé nepřesvědčí, i když jsou šikovní. K tomu, aby ukázali, co v nich skutečně je, potřebují čas. Nechceme o takové přijít. Proto dáváme na začátku šanci všem a během jejich studia pozorně sledujeme, jak se otevírají a rozvíjí. Šikovní studenti pak u nás mají samozřejmě mnohem více podpory a příležitostí, ti ostatní postupně odpadnou,” vysvětluje rektor Vysoké školy obchodní Vladimír Krajčík.

Díky kontaktům a partnerstvím VŠO s nejrůznějšími společnostmi v Čechách i ve světě mohou studenti sbírat pestré pracovní zkušenosti doma i v zahraničí během celé doby studia. “Škola, kterou chcete zažít” dokáže také pomáhat s výběrem správného uplatnění po úspěšném absolvování studia.

Je to v současné době perspektivní?

Perspektivní je vše, co člověk dělá naplno a s určitým zápalem. Ten Vysoká škola obchodní umí zažehnout a rozvíjet. Současná situace nebude trvat věčně a až se zase lidé rozletí do světa, právě profesionálové v oborech, které VŠO nabízí, budou velmi žádaní. Ten malý náskok, který získáte, se pak může hodit.