Organizátoři slibují zajímavý program pro děti i rodiče a v pátek i pro školy a školky. Hlavní náplní festivalu jsou zábava a využití volného času pro děti a informace pro rodiče – prezentovat se zde budou mateřské školy a centra, vzdělávací instituce i firmy nabízející zboží a služby pro děti. Součástí festivalu je také bohatý doprovodný program.

Škatulata jsou festival pro celou rodinu – děti si na něm najdou zábavu a rodiče inspiraci, jak lze trávit s dětmi volný čas, čím je rozvíjet a jak se jim věnovat, a také umožní firmám interaktivní způsob prezentace a návštěvníkům, zvláště těm malým, poskytne příležitost, aby si vše vyzkoušeli a pořádně si zadováděli,“ říká Adam Weber, ředitel pořadatelské společnosti Sympex.

Chcete strávit den, dva nebo i tři, kdy se budou bavit vaše děti i vy, nabrat inspiraci pro výběr správné školky nebo najít mateřské centrum, které vám bude vyhovovat? Uvažujete o nákupu vybavení pro vaše potomstvo nebo sháníte nějakou zajímavou hračku? Přijďte ve dnech 28. – 30. května do pražského Veletržního paláce, Dukelských hrdinů 47, Praha 7 Holešovice. Vaše očekávání budou splněna! Rodinné (dospělí a až 3 děti) 200 Kč, dospělí 120 Kč, děti 60 Kč, děti do 1 m výšky zdarma. Speciální vstupné pro školy, školky a skupiny dětí.

Více na www.skatulatafest.cz a www.sympex.cz.