„Bylo mi ani ne deset let, když jsem se jednoho dne díval na svého otce. Vlastně na jeho obraz v zrcadle.

Najednou jako by ho obestřela mlha a ta postupně přešla v podivné barevné záření. Na jednotlivých partiích jeho těla bylo různé - hlavu měl bílou, končetiny modré…

Moje oči ale přitahovala jeho hruď, na níž seděl černý mrak,“ vzpomíná Rafael Batyrov, jak u svého tatínka odhalil rakovinu plic.

Rafael Batyrov starší tehdy kupodivu nevzal synova slova na lehkou váhu a vyrazil na vyšetření: odhalilo, že měl Rafael pravdu. A tak za tímto zázračným dítětem začaly putovat davy z celé země.

Dnes je charizmatickému mladíkovi 17 let, pilně studuje Písmo svaté a jednou se hodlá stát lékařem. Už dnes ale přednáší na nejrůznějších esoterických univerzitách.

Vidím odraz aury

„Věřím, že mám dar od Boha. Skutečně mi stačí postavit danou osobu před jakékoli zrcadlo, zahledět se do něj a velice rychle vidím něco jako mapu jeho aury, což je vlastně energetický obal našeho těla,“ upřesňuje Rafael Batyrov.

Každý člověk má ale podle něj toto vyzařování jiné – podle toho, v jakém zdravotním stavu se nachází.

Bílé a světlé značí zdraví (fyzické a duševní), tmavé špatný stav psychiky i jednotlivých orgánů.

„Soustředím se a pohledem jdu pak vždycky hlouběji do daného místa, až zjistím, kde jsou nahromaděny negativní emoce.

Tak přijdu i na to, o jakou chorobu se přesně jedná,“ upřesňuje léčitel.

Naučím vás poznat nemoc

Na svém „uzdravujícím turné“, v jehož rámci přijede také k nám, chce lidem předávat své schopnosti.

„Jsem pevně přesvědčen, že něčeho podobného dosáhne každý, kdo dokáže absolutně oprostit svou mysl od každodenních strastí a nechat ji jen tak plynout.

Po určitém čase spatříte stejně jako já jemnohmotné tělo obklopující vaše niterno a sami poznáte, s čím máte okamžitě vyhledat odborníky i to, co by vás mohlo v budoucnu ohrožovat třeba i na životě,“ radí Rafael Batyrov.

Čtěte také: