Diskutujte: Myslíte si, že s jeho penisem umíte zacházet na jedničku, nebo jste spíše nejistá? Mohlo by vás také zajímat: Co možná nevíte o penisu nebo Zlomila jsem mu přirození

1. Připravte erotickou atmosféru
Nejprve připravte vhodnou atmosféru. Ztlumte světlo nebo zapalte svíčky, jak vám to bude nejlépe vyhovovat. Můžete použít i vonné oleje s některou s povzbuzujících vůní. Pokud chcete, aby vaše masáž byla dokonalá, oblečte si erotické prádlo anebo masírujte zcela bez oblečení…

2. Partnera správně uložte
Partnera položte na záda, podložte mu hlavu polštářem. Dobré je podložit mu také hýždě dalším polštářem (nejlépe pokrytým ručníkem), abyste se k masírování těch správných partií co nejlépe dostala. Nohy by měly být lehce roztažené a pokrčené v kolenou.

3. Začněte masáží těla
Partner by se měl pokusit relaxovat, zhluboka dýchat, zavřít oči… Vy se nezaměřujte rovnou na intimní partie, ale začněte s masírováním nohou či hrudníku, záleží na vás a na tom, co má partner rád.

4. Zamiřte k okolí penisu
Se správně zvoleným masážním olejem na rukou se pomalu vydejte k intimním partiím. Nejdříve masírujte okolí, poté varlata, hráz (místo mezi penisem a análním otvorem).

  • Zde mají muži velmi citlivá místa, a proto se tu vyplatí chvíli setrvat. Měňte pohyby i tlak a pokud vám to není proti mysli, zavítejte i do okolí análního otvoru.

5. Nezapomeňte na vrchol mužského údu
Pomalu přejděte k samotnému penisu. Střídejte obě ruce, tlak i sílu, nikam nespěchejte. Opatrně stáhněte předkožku, docílíte tak maximální citlivosti mužského údu.

  • Málokterého muže nechá tento úkon »chladným«, protože na vrcholu penisu je velké množství nervových zakončení – podobně jako na ženském klitorisu.

Tip KAFE.cz

V této oblasti buďte zvlášť opatrná. Vyzkoušejte jemnou masáž prsty anebo lehké dráždění jazykem. Na jeho pohyby skvěle reaguje uzdička, tenká kůže spojující kořen a hlavu žaludu. Vyzkoušejte ji také vzít mezi prsty a dráždit krouživými pohyby, uvidíte, jak to na muže zabere!

Zajímavost KAFE.cz

Podle Tantry koresponduje množství nervových zakončení na vrcholu penisu s dalšími částmi těla. Věří se, že správnou masáží údu lze také zlepšit zdravotní stav a spoustu nemocí pomoct vyléčit.

6. Oddalujte vyvrcholení
Pokud cítíte, že se partner blíží k vyvrcholení, zkuste je oddálit. Vzdalte se z citlivých míst a kružte kolem. Muž by měl stále zhluboka dýchat – je to důležitější, než by se mohlo zdát. Tím, že jej hned nepřivedete k vrcholu, bude celá masáž ještě slastnější.

7. Najděte tajné místo
Nyní se zaměřte na tajné místo, jehož masáž mužům způsobuje ohromnou slast! Jde o jakýsi mužský G-bod, místo přibližně o velikosti hrášku, které se nachází mezi varlaty a análním otvorem, jakoby ve středu pod nimi. Zde buďte velmi opatrná, muži mohou reagovat více než citlivě. Pravou rukou masírujte penis a levou zkoušejte jemným tlakem najít onen citlivý bod. To, že jste jej našla, poznáte z partnerovy reakce okamžitě – bude totiž na vrcholu blaha a může se stát, že orgasmus už neoddálí.

8. Zakončete masáž
Pokud cítíte, že se partner blíží k vrcholu, pokračujte jednou rukou v masáži, druhou více zatlačte na ono tajemné místo a drážděte ho. Vyvrcholení na sebe pravděpodobně nenechá dlouho čekat. Poté si lehněte vedle partnera a obejměte ho. Relaxujte společně. Je důležité, abyste jej po této masáži nechala minimálně pět až deset minut v klidu ležet a odpočívat.