Hospodářská krize už dávno přinutila nejednu Češku omezit výdaje a ženy tak přišly o mnohé radosti, které si v minulosti pravidelně dopřávaly, jako jsou cestování a večírky. Ale bude hůř. Ekonomické problémy se totiž pomalu ale jistě přelévají do všech oblastí života včetně vašich ložnic. A ovlivňují už i sex!

Stres ovlivňuje sex!

Nedostatek peněz vede ke stresu a ten pro změnu narušuje sexuální život. U žen dokonce víc než u mužů,“ tvrdí sexuologové s tím, že zatímco některé muže dokáže podobná situace nabudit k většímu sexuálnímu výkonu (uvolněním hormonů), u žen dochází k totálnímu vypnutí.

V posteli nemluvte o penězích

Plány na to, jak vyřešit či zlepšit vaši finanční situaci, řešte zásadně ještě před odchodem do postele. Pokud budete problém ignorovat, sám se stejně nevyřeší a druhý den se vám vrátí jako bumerang.

Pusťte si erotický kanál

Objevte jednoduché a hlavně levné způsoby, jak si okořenit svůj sexuální život. Pokud už si platíte kabelovou televizi, najděte si kanál, který vás i partnera může sexuálně inspirovat. Projíždějte spolu erotické stránky na internetu nebo se k sobě přitulte u erotického filmu. Nevyhazujte peníze za drahé sexuální hračky! Sexem nabité příběhy najdete na internetu celkem snadno a můžete je pak prožívat s partnerem. Kromě internetu, který už stejně platíte, vás to nic nebude stát.

Problémy do ložnice nepatří

Dohodněte se, že nebudete řešit problémy v ložnici. Ta by měla sloužit jen vašemu uvolnění a sexuálním radovánkám. Jako bezpečný přístav, kam žádná loď s nákladem starostí nedopluje.

Používejte antikoncepci

Poslední věc, kterou si žena s finančními problémy přeje, je nechtěné těhotenství. Na formě antikoncepce se domluvte s partnerem, abyste byli spokojeni oba.

Partnerovi nic nevyčítejte

Vždy se navzájem podporujte! Nikdy partnerovi nevyčítejte ztrátu zaměstnání nebo malý příjem. Naopak, zvedněte mu sebevědomí. I chlap potřebuje podpořit. Jinak stres naruší jeho sexuální výkonnost. Muž by naopak neměl problémy zlehčovat, jen aby uklidnil partnerku. Žena ocení mužskou upřímnost, bude mít pocit sounáležitosti a to posílí její vlastní sebevědomí.