Dita von Teese (37), striptérka

Nová burleskní modelka a striptérka Dita von Teese, bývalá manželka skandálního rockera Marilyn Mansona, miluje tvrdý sex. Zbožňuje, když jí muž něžně bije. „Miluji sex v poutech, to mě baví,“ prozradila v rozhovoru pro New York Daily News. „Je to úžasný pocit, když mě muž uhodí tak akorát.“

Kate Beckinsale (36), herečka

Pro Kate Beckinsale a jejího manžela Len Wisemana není problémem ani odloučení. Každý den předvádí Kate pro svého milého před webovou kamerou striptýz – a on rozhoduje, co si oblékne. „To našemu vztahu velmi pomáhá,“ vyprávěla Kate v časopisu Playboy.

Halle Berry (43), herečka

Halle Berry si je sakra vědoma svých svůdných křivek. Ve věcech sexu nedá dopustit na oblečky z lesklých materiálů a v ložnici má schovaný svůj kostým z X-Menů. Manžel Gabriel Aubry si pak může užívat sex s mutantkou Storm alias Halle Berry.

Scarlett Johansson (25), herečka

Filmová kráska Scarlett Johansson miluje tantrický sex. To potvrdil i její bývalý přítel Josh Hartnett. „Těžké, ale dobré,“ tak vidí Josh tantrické praktiky, které se naučil z knihy.

Cindy Crawford (43), modelka

Modelka Cindy Crawford se pro potěšení manžela a vlastníka nočního klubu Rande Gerbera ráda převléká do uniformy servírky.

Antonio Banderas (49), herec

Slavný filmový krasavec, herec Antonio Banderas, rád svádí manželku Melanie Griffith ve svém kostýmu Zorra…

Melanie Griffith (52), herečka

Ale ani Melanie, manželka Antonia Banderase, není v sexu pasivní. Podle deníku The Sun si zkouší striptýzový tanec u tyče.

Teri Hatcher (45), herečka

Zoufalá manželka Teri Hatcher miluje sex ve starém VW Camper-busu z roku 1978, který stojí na příjezdové cestě k její losangeleské vile. „Doháním tak své mládí,“ řekla internetovému serveru. „Je to sexy a vzrušující, dělat to s nimi v mém svádivém autě.

Heather Locklear (48), herečka

Americká herečka Heather Locklear byla u vytržení, když nechala kolem postele namontovat spoustu zrcadel. Nemohla se nabažit pohledu na nové stránky svého manžela Richie Sambory, které objevila. Zda sex před zrcadly praktikuje po rozvodu se svým mužem i s dalšími partnery, je věc neznámá…

Nicolas Cage (45), herec

Herec Nicolas Cage přísahá na vzrušivý účinek karneolu na svém snubním prstenu: „Při sexu ten kámen dělá zázraky.“ Co přesně, to ale neuvedl…

Britney Spears (28), zpěvačka

Známá skandalistka Britney Spears radí masturbovat! „Sama sebe vzrušit: To je to, co muže rozparádí,“ svěřila se deníku The Sun.

Christina Aquilera (29), zpěvačka

Christina Aquilera doporučuje hrátky v poutech a nesnáší v posteli stereotyp: „Někdy to mám ráda něžně, někdy natvrdo,“ říká. Ale nejraději prý každý den!

Sting (58), zpěvák

Díky tantrickým cvičení dokáže Sting svou ženu Trudie Styler prý dlouhé hodiny uspokojovat, jak sám říká.

Angelina Jolie (34), herečka

Lara Croft alias Angelina Jolie v rozhovorech chválí sado-maso hrátky. A po nějaký čas měla současně hned několik milenců!

Katie Price (31), modelka a herečka

Prsatice Katie Price alias Jordan má ráda žhavé šeptání plné fantazií a kromě toho miluje jako žena sexy prádélko.

Abi Titmuss (34), modelka

Britská prominentní mrška Abi Titmuss má ráda sex ve třech.

Alyson Hannigan (35), herečka

Rychlovky na nezvyklých místech, např. na hřišti – to je libůstka herečky Alyson Hannigan (např. Buffy, Prci, prci prcičky 2).