Ty lehce zvrhlé sexuální hrátky se zatím odehrávají ve vaší hlavě. Jenže vy se s tím nehodláte spokojit. Chcete je realizovat…

Asi teď řešíte zásadní otázku: Jak s tím obeznámit partnera? Nebude si o vás myslet, že jste zvrhlá? Buďte k němu otevřená. Svěřte se mu se svou sexuální touhou. Třeba se na oplátku dozvíte, po čem touží! Ale co když je to úplně naopak? Třeba chce trojku on. Jak reagovat?

Plánování

Pokud s „trojkou“ bude souhlasit, fajn. Napřed ale vše důkladně naplánujte a promyslete. Skutečnost a sen se totiž mohou dost zásadně různit.

Žárlivost

Té se musíte předem vzdát. Ujasněte si, že jde pouze o hru a o nic víc. Pokud vám ale i přesto bude dělat problém představa, že se partner miluje s jinou ženou, raději se do trojky nepouštějte.

Jen žádné: Dělám to pro něho.

S trojkou musí souhlasit oba! A proto – suverénní odmítnutí je ceněno daleko více, než hodně rozpačité „ano“.

Ujasněte si pravidla

Tedy – kdy, kde, s kým a jak? Stačí vám pouze mazlení? Nebo dojde na sex? Budete používat erotické pomůcky? V každém případě si připravte prezervativy.

Kdo bude ten třetí

Ujasněte si, s kým půjdete do trojky. S mužem, či s ženou? Pokud si chcete do postele přizvat dalšího muže, je dost možné, že narazíte. Chlapi s tím totiž dost často mívají problém. Nechtějí být totiž označováni za bisexuály. A navíc jsou majetničtí.

Kde jej hledat

Nejjednodušší bude zajít do swingersklubu. Výhodou je, že zde nikoho neznáte a nikdo nezná vás. Nevýhodou naopak může být riziko výskytu pohlavních chorob. A proto vždy raději s prezervativem! Další možností je zapátrat ve vašem okolí. Dotyčná osoba by ale neměla nic cítit ani k vám, ani k vašemu partnerovi. Proto se vyplatí hledat třetího do party na internetu.

Nikdy v opilosti!

Chcete si ten večer přeci pamatovat! Jedna sklenka vína na uvolnění neublíží, ale zůstaňte raději jen u ní. Mohlo by se vám také stát, že byste se chovala až příliš odvázaně a svého chování potom litovala. Navíc probuzení s kocovinou důkladně zazdí i příjemný zážitek.

Jak začít

Ať už je složení vaší trojky jakékoliv, nabízí se logická otázka: kdo začne? Můžete tomu nechat volný průběh. Často začíná dvojice, která tvoří pár. Třetí člověk se nejprve dívá, a pak se zapojuje do hry.

Jak skončit

Většinou jste všichni vyčerpaní a oddáte se zaslouženému spánku. Pokud ale trpíte pocity studu, vymluvte se.