Diskutujte: Přitahuje představa horkého vosku na těle i vás?

Musí vás lákat bolest ve spojení se sexem, v opačném případě by pro vás tyto hrátky byly spíš utrpením. „Když mi na tělo náhle kápne horký vosk, vždycky syknu bolestí, ale ta se vzápětí změní v něco nepopsatelného. Cítím, jak se mi horko rozlévá po těle, a jsem ohromně vzrušená. Mám pocit, že exploduju. A když mě partner pokape voskem a přejdeme k milování, mám nejlepší orgasmy,“ svěřuje svůj zážitek s voskem Lenka (25).

Hrátky s voskem: Bolest a ponížení

Pro toho, koho láká bolest při sexu a je submisivní, je horký vosk přímo ideální. „Vždy mě vzrušovala bolest a nechala jsem se v posteli ráda ovládat. Když přítel navrhl zkusit vosk, nebyla jsem proti. Připoutal mi ruce k posteli, zavázal oči, zapálil svíčku a kápl vosk na břicho. Nejdřív mě to zabolelo, ale hned se to změnilo v naprosto úžasný pocit. Chtěla jsem, aby pokračoval, aby mé tělo zaplavovala ta horká lázeň. Dodnes naše vášeň k vosku nevymizela, a tak to praktikujeme pravidelně,“ říká svou zkušenost Jitka (27).

Než začnete s voskem…

Láká vás také představa sexu se svíčkou a horkým voskem? Nejdříve si promluvte s partnerem. Stejně jako u jiných méně obvyklých praktik i zde platí, že by ji měli chtít zkusit oba. Pokud se shodnete, pak se do toho nevrhejte náhle a po hlavě. Hrátky s voskem sice mohou být vzrušující, ale taky nebezpečné. Když vosk partner kápne z příliš blízké vzdálenosti, může vás popálit. To samé platí, kdyby se u svíčky ulomil knot a spadl vám na tělo. Dejte pozor i na výběr svíčky – například těmi z včelího vosku byste se mohla ošklivě popálit. Pro začátečníky jsou ideální nízkoteplotní svíčky ze sexshopů.

Láká vás vosk? Tak to zkuste!

Jeden univerzální důvod, proč byste měla horký vosk vyzkoušet, asi neexistuje. Ale pokud vás tato představa láká či vzrušuje, neváhejte a jděte do toho. Může jít totiž o skvělé zpestření partnerského sexu a nabízí nespočet variací. Můžete kapání vosku kombinovat s masáží ledovou kostkou anebo horkým olejem. Musíte ale zvolit takovou svíčku, která po dopadu na pokožku netuhne, ale promění se v olej, který můžete rozetřít po partnerově těle…

Tipy KAFE.cz

Jak na sex se svíčkou

  • Pokud nemáte vyšší práh bolesti, vyplatí se investice do speciálních svíček, které zakoupíte v sexshopech. Jsou nízkoteplotní, takže vosk není tak horký jako u klasické svíčky.
  • Nikdy nepoužívejte svíčky ze včelího vosku, mohli byste se ošklivě popálit, vynechejte i svíčky aromatické.
  • Máte-li obyčejnou svíčku a nejste na tyto hrátky vytrénovaní, lijte vosk z dostatečné výšky, cca 90 cm, aby stihl více zchladnout, než dopadne na pokožku.
  • Po ruce mějte kostky ledu, jsou skvělé jako první pomoc, kdyby se vám hrátky s voskem trochu vymknuly z rukou.
  • Vosk rozhodně nezačínejte kapat na intimní místa, vyberte si méně citlivé oblasti, třeba břicho či záda. Opatrně i s voskem na bradavky, pro tato místa jsou lepší zmíněné nízkoteplotní svíčky.
  • Nezapomeňte, že se můžete ošklivě popálit, nebo pokud na svíčku zapomenete, i způsobit požár, proto při hrátkách s voskem buďte zvláště obezřetní. Než se vrhnete na následné milování, svíčku vždy uhaste.