Mohlo by vás také zajímat: Vzrušuje mě výprask na holou nebo 7 chyb, které ženy v posteli dělají a muži je nesnáší

Martina V. (32), Příbram
Povolání: Úřednice ve státní sféře

V kolika letech jste přišla o panenství a s kým?
Ve čtrnácti se spolužákem, byla jsem do něj zamilovaná. Bylo to divné, ale spala jsem s ním ještě asi rok.

Kdy vás sex začal bavit?
Mnohem později, asi po dvacítce. Od té doby si týden bez sexu nedokážu představit.

Kolik jste měla sexuálních partnerů?
Po té dvacítce jsem měla divočejší období, takže kolem čtyřiceti, přesně nevím. Byly to buď krátkodobé vztahy, anebo rychlovky na diskotékách a v klubech. Dost často to byl nechráněný sex, ale ve své hlouposti jsem měla štěstí – jsem zdravá.

Polykáte sperma?
Teď už ano, ale není to moje oblíbená praktika. Když mě k tomu před lety jeden z partnerů nutil, málem jsem se pozvracela. Teď to dělám, protože chlapy to vzrušuje.

Zkoušela jste skupinový sex?
Ano, s kamarádkou a kamarádem. Byl to ale jen jeden experiment. Ani nevím, jestli se mi to líbilo. Zkoušeli jsme víceméně všechno včetně orálního milování s kamarádkou. Teď už mě to neláká, ale mám splněno.

Martina K. (22), Praha
Povolání: Zaměstnaná v marketingu

Kdy jste začala poprvé masturbovat?
Přesně nevím, ale zhruba tak někdy ve třinácti. Dnes jsem v tom samozřejmě daleko lepší. (směje se)

Kdy jste měla nejnáročnější sexuální období?
Po mých osmnáctinách. Přišla jsem o panenství se svým tehdejším prvním klukem. Byl starší a hodně sexuálně aktivní, takže o nedostatku milování rozhodně nemůžu mluvit. Když jsme spolu začali bydlet, dělali jsme to každý den. Po rozchodu naopak přišlo období sexuálního půstu, neměla jsem sex něco přes rok.

Kolik mužů jste měla v posteli?
Relativně málo, pět. Přesto si myslím, že mám hodně zkušeností. Co je víc, třicet milenců a špatný sex, a nebo pět milenců a geniální sex? Podle mě to druhé. Vyzkoušela jsem prakticky všechno.

Co třeba?
Anální sex - ten mám ráda dodnes. Pouta – to moc nemusím. Různé sexuální hry, převleky, bičíky, hrátky se spermatem, domácí porno, svíčky... Ještě mi chcete říct, že s pěti partnery nemůžu mít dostatečné zkušenosti? (směje se)

Jaká velikost penisu vám vyhovuje?
Ježíši, na to nedokážu odpovědět. Nezažila jsem extrémně velký klacek ani párátko. Pro mě je důležité, jak mi to partner udělá pusou, to zbožňuju...

Alena K. (46), Praha
Povolání: Administrativní pracovnice

Který z vašich milenců byl nejlepší a kolik jste jich měla?
Přesně nevím, ale budou to desítky. Jsem rozvedená a za ty roky toho člověk trochu nastřádá. (usmívá se) Výborný byl jeden kluk, Pavel, spala jsem s ním asi rok. Bylo mi pětadvacet let a ukázal mi sex v úplně jiné podobě – tehdy jsem zjistila, že mě vzrušuje vlastní bezmoc.

Buďte trochu přesnější...
On byl takový macho – mohutný vousatý černovlasý chlupatý kluk. Vůbec se se mnou nepáral a mě se to kupodivu líbilo. Prostě přišel, vlepil mi jemný pohlavek, rozepnul si poklopec a musela jsem ho vzít do pusy. Držel mě za vlasy a sám si diktoval tempo. To samé bylo i při samotné souloži. Líbilo se mi to i proto, že nikdy nezapomněl uspokojit i mě. Vždy mě přivedl k orgasmu.

Měla jste sex s cizincem?
Ano, stalo se to klasicky na dovolené. Byl to Jugoslávec – temperamentní chlap. Ti jsou asi mým osudem, nedokážu jim odolat. (usmívá se) Ale jestli se ptáte na černocha, tak toho jsem neměla. Nějak mě to neláká. A velké penisy také ne...

Máte momentálně víc sexuálních partnerů?
Mám, ale nejde o vztahy. Prostě mám pár kamarádů, i ženatých, se kterými spím. Nevadí mi, že jsou zadaní. To je jejich problém...

Jak byste se cítila vy, kdyby vás partner podváděl?
Nesuďte mě... Když ženy chlap podvádí, něco špatně je na obou stranách...