Proč si nudu všedních dní trochu neopepřit. Stačí málo a prožijete pět dní nabitých sexem!

Hanbaté pondělí

Zavolejte mu krátce před koncem pracovní doby a sdělte mu, že se těšíte, až mu provedete erotickou masáž. Přikažte mu, ať na vás čeká v posteli. Samozřejmě zcela nahý. Provoňte místnost vonným olejem a zlehka jej připravujte na pořádně horký týden. Pak uchopte do ruky masážní olejíček a namažte jím celé jeho tělo. To nejcennější ale vynechejte, naopak místům kolem se nevyhýbejte. Jeho nejlepší kousek nakonec polaskejte ústy a jazykem.

Mokré úterý

Ráno mu nenápadně zasuňte do pracovní tašky vzkaz: „Čekám tě večer nahá v koupelně.“ Během dne mu zavolejte do práce a vzkaz mu připomeňte. V koupelně jej svlékejte. Pod sprchou mu umyjte vlasy, dejte si záležet na masáži hlavy. Potom se oba namydlete. Požádejte ho, aby vám oholil intimní partie, to samé můžete provést i vy jemu. Střídejte často teplotu vody. K osušení použijte jazyk. Slízejte jím kapky. V posteli se k sobě přitulte a přečtěte si erotickou povídku.

Rychlá středa

Rtěnkou na zrcadlo mu napište žhavý vzkaz! Namísto tradičního „Miluji Tě,“ ale zvolte originálnější / erotičtější vyznání. Ve vzkazech pokračujte celý den, pište mu erotické textovky nebo pikantní e-maily. Zavolejte mu do práce a řekněte mu, že se nemůžete dočkat, až jej políbíte. Pak zavěste. Zavolejte znovu a řekněte mu, že je v posteli absolutní jednička. Určitě bude jako na trní. Třetím telefonátem si domluvte společný oběd. V kavárně nic neříkejte a hypnotizujte ho očima. Dlouho to nevydrží, bude si chtít dát předkrm v podobě rychlovky!

Divoký čtvrtek

Připravte se na divoký večírek. Nafoukněte kondomy a popište je lechtivými vzkazy. K posteli dejte zrcadlo. Bude vzrušující dívat se, jak se milujete. Abyste na sebe viděli, rozsviťte lampičky. K vykouzlení té správné atmosféry jsou efektní lampy červené. K ledničce si doneste kostky ledu, kterými se masírujte. Ve vedru rychle roztají a vy je pak můžete slízat jazykem.

Nenasytný pátek

Zajděte spolu na večeři. A dodržte předepsaný dress code: tedy sukýnku, podvazky a hlavně žádné kalhotky. Během večeře se na sebe zamilovaně dívejte a vyvarujte se konzumace ostrých jídel a česneku. V autě na odlehlém parkovišti si pak užijte vášnivý a bezstarostný sex.