Zaručené rady, jak v baru sbalit ženy na jednu noc, přinesl pánům německý deník Bild. Co pánům tvorstva není jasné a co si musí přečíst, než vyjdou na lov? Přečtěte si následující pokyny, určitě se nasmějete!

Příprava
Jste už určitě lačný, ale pozor! Nespěchejte z práce rovnou do baru. Nejprve se doma důkladně umyjte a decentně navoňte. Prsty otestujte kvalitu kondomu. Pokud jej nosíte zabalený v portmonce už několik měsíců, raději kupte nový. A nezapomeňte přikoupit pepermintové bonbony či žvýkačku.

Svěží dech je velmi důležitý!

Volba místa
Ujasněte si, co vlastně chcete. Jste-li vyhlášeným lovcem trofejí, klidně na lov zajděte do vašeho oblíbeného baru. Pokud si ale chcete ponechat dobrou pověst, místa raději střídejte.

Kontaktáž – 1. část
Běžte k baru a nenápadně se rozhlédněte po přítomných ženách. Pokud objevíte sympatickou bytost, která se vám zároveň líbí, mrkněte na ni. Usmějte se. Objednejte jí drink. Pozor! Alkohol je třeba dávkovat velmi opatrně. Máte přece před sebou divokou noc.

Kontaktáž – 2. část
V ideálním případě si vezme nabídnutý drink a usměje se. Všimněte si, jak se usměje, je to jen nezávazné: „Díky“, nebo pozvánka do postele? Pokud se nakloní tělem vaším směrem, jděte na věc!

Zapomeňte na hodinový monolog, nechcete jí přece vyvrtat díru do hlavy.

Pro začátek úplně postačí, pokud ji pozdravíte. Svou vášeň nemusíte úplně skrývat, je to přeci lidské. Vyvarujte se ale romantických gest, mohla by si to špatně vyložit.

Komplimenty jsou nutnost
Taky žena na jednu noc potřebuje slyšet lichotky. Dělejte jí ale komplimenty v duchu vašeho nastávajícího nočního dobrodružství. Pokud má hezké oči, řekněte jí to. Pak můžete pomalu přejít do decentní ofenzívy a letmo se jí dotknout.

Pokud reaguje úsměvem, máte vyhráno.

Řekněte jí, oč vám jde
Pokud po vašem lichocení vtáhne bříško a vypne hruď, jste na dobré cestě. Vaší společnici se líbí, co jste jí právě řekl. Zeptejte se jí, jestli by si dala ještě skleničku. Pak jí řekněte, že byste s ní byl rád o samotě.

Dejte jí najevo, že vám nejde o víc než o sex na jednu noc.

Ke mně, nebo k tobě?
Jedna z nejdůležitějších otázek večera zní: „Kde?“ Pokud jste zkušeným nočním dobrodruhem, máte již nachystanou čerstvě povlečenou a ustlanou postel, v přehrávači vhodné CD, vydrhnutou vanu a ve skříňce rezervní kartáček na zuby. Pokud se vám v bytě nakupilo špinavé nádobí společně se sedmi obaly od pizzy, raději ji následujte do jejího bytu.

Plán B: hotel
Výhoda: čistá postel, minibar, a když to s ní nepůjde, můžete se vytratit. Zaplaťte ale přinejmenším půlku účtu. Berte na vědomí, že se můžete ještě někdy potkat.

S gumou, prosím
Ať už u sebe, u ní nebo v hotelu, vždy s ochranou! Člověk nikdy neví. Neriskujte, že vám vaše společnice zakrátko sdělí radostnou novinu anebo že je v roli společnice na jednu noc častěji, než dává najevo, a trpí nějakou nepříjemnou pohlavní chorobou.

Egoista, nebo požitkář
To musíte vědět vy sám. Jestli si chcete jen sobecky užít, anebo si uchovat v paměti obrázek smyslně vzlykající společnice – v tom případě se jí zeptejte, jak to má ráda.

Bez obalu
Taková push-upka dokáže divy. A tak se z Pamely rázem může vyklubat korejská dorostenka. A ze sexy zadečku zbude po svlečení stahovacích kalhotek rozplácnutá kobliha. Přimhuřte oči. Že není dokonalá? No a co! Konečně – brát si ji asi nebudete, že?

Už jste si užil?
Nabízí se palčivá otázka: zůstat, nebo odejít? Řešením je usnout. Můžete se s ní ještě předtím krátce pomazlit. Ale pozor!

Mohla by si to vyložit tak, že máte zájem o opakování.

Společná snídaně
Je jen na vás, jestli si dáte společně kafe nebo krátké ranní opáčko, či vezmete roha. Pokud je u vás, měl byste jí nabídnout čistý ručník a nový kartáček na zuby.

Začátek začátku?
Bylo vám v cizí posteli fajn? Stojíte o to tu ženu ještě někdy vidět? Požádejte jí o telefonní číslo. Zeptejte se jí, zda byste ji mohl někdy pozvat na večeři. Když nebude chtít, můžete vždy říct, že to byl jen vtípek.

Pusu a sbohem
Lehkým polibkem na rozloučenou na tvář či na čelo nic nezkazíte. Poděkujte, chcete-li. Chcete-li víc, už určitě máte uložené její číslo.

Co si o vtipných radách pro pány myslíte vy? Napište nám!