Kachnička

Mezi nejméně náročné, ale zároveň velice oblíbené polohy patří právě ta na kachničku, kdy se muži naskytne velmi vzrušující pohled a žena si řídí hloubku a směr průniku a zároveň si určuje i rychlost přirážení.
Jak na to: Posaďte partnera na postel s mírně roztaženýma nohama, opřete se rukama o zem a klekněte si s široce roztaženýma nohama nad jeho přirozením zády k němu, předkloňte se a dosedněte na jeho ztopořený penis. Pohybujte se směrem nahoru a dolů a vaše vaginální stěna včetně G-bodu bude v této poloze výborně stimulovaná..

  • Co se na tom líbí ženám: Díky příjemnému tlaku na G-bod prožívají velkou rozkoš a většinou dosáhnou orgasmu.
  • Co se na tom líbí mužům: Velmi příjemná a nenáročná poloha, muži oceňují vzrušující pohled na partnerku.

Koníček

Položte si muže na záda a sedněte si obkročmo na něj, zasuňte si jeho penis do pochvy a se zapřenýma rukama v úrovni jeho ramen si řiďte kompletně celý akt od hloubky pronikání až po rychlost. Sama si vyberte, zda budete klasicky přirážet a dosedat nebo kroužit na partnerově penisu a přitom si stimulovat klitoris. Vezměte partnerovy ruce a vyzvěte ho k aktivnímu hlazení svých ňader nebo případnému příjemnému laskaní klitorisu.

  • Co se na tom líbí ženám: Samy si řídí intenzitu a rychlost, ale také hloubku a směr. Můžou tak dosáhnout dokonalého uspokojení.
  • Co se na tom líbí mužům: Pohled na ženu a fakt, že si krásně mohou hrát s jejími ňadry.

Škorpión

Velmi netradiční, přesto neuvěřitelně vzrušující poloha vyžaduje maximální ohebnost ženy. Položte si muže na záda, klekněte si k němu zády a zaveďte si jeho ztopořený penis do pochvy. Potom se pomalu začněte naklánět směrem k jeho hrudníku až položíte své tělo na jeho. Pro pohodlnější prožitek si můžete nohy narovnat. Opět dojde k maximálnímu kontaktu s partnerem, kdy vám muž může hladit ňadra nebo dráždit klitoris.

  • Co se na tom líbí ženám: Maximální kontakt s partnerovým tělem a intenzivní prožitek.
  • Co se na tom líbí mužům: To co ženám – těsný kontakt s partnerkou a možnost dotýkat se celého jejího těla.

Hladítko (pro odvážnější ženy)

Pokud máte dost milování v posteli, posaďte si partnera na židli, sedněte si obkročmo na jeho stehna čelem k jeho obličeji a zasuňte si penis do zadečku. Rukama obejměte partnera kolem ramen a dosedáním na jeho úd provádějte pomalé průniky, nebo můžete jen stahovat anální otvor a tím mačkat partnerův penis. Při této poloze si maximálně užijete jeden druhého, navíc má partner volný přístup k dráždění vašich ňader. Doporučujeme použití lubrikačního gelu!

  • Co se na tom líbí ženám: Opravdu intenzivní požitek. A když partner začne stimulovat G-bod, nenechá na sebe orgasmus dlouho čekat.
  • Co se na tom líbí mužům: Pro muže velmi vzrušivá poloha! Mohou dráždit nejen ňadra, ale i klitoris.

Kreveta

Patříte-li mezi příznivkyně orálního sexu, nesmí krevetí poloha chybět ve vašem výčtu sexuálních aktivit. Postavte si muže s mírně roztaženýma nohama, klekněte si před něj a vezměte jeho penis, jemně sajte žalud a podle vašich schopností vsouvejte penis do úst. Sama si řídíte intenzitu průniku a pro větší prožitek můžete partnerovi i mnout varlata. Při této příjemné a pohodlné poloze vás může partner laskat ve vlasech a mírně tisknout ke svému přirození.

  • Co se na tom líbí ženám: Fakt, že je partner odevzdán na milost a nemilost dráždění partnerky.
  • Co se na tom líbí mužům: Klasika, kterou má rád snad každý muž. Skvělé jako předehra, i místo styku.