Náplast

I když zrovna nepracujete v hospodské kuchyni ani v nožířství, náplast vám každopádně uleví od bolesti způsobené puchýři od nových bot. A navíc můžete být za hrdinku, když někdo zhloubi kanceláře najednou zavolá: "Nemáte prosím vás někdo náplast?"

Zavírací špendlíky

Jsou malé, nenápadné, a přesto zachrání tolik situací. Nehody typu rozbitý zip nebo prasklé ramínko od podprsenky se stávají v těch nejméně vhodných chvílích a nejsou jen námětem groteskních komedií. Dochází k nim i v reálném životě.

Powerbanka

Honíte se přes den od čerta k ďáblu a neustále vás někdo shání na mobilu? Pak je pro vás powerbanka nezbytností. Už nikdy vás nebude stresovat vybíjející se baterie telefonu či tabletu.

Mini kosmetika

Přes den si občas potřebujeme poupravit make-up a trochu navonět. Nikdo ale s sebou nechce tahat celý kosmetický kufřík, takže je potřeba vyčlenit z něj jen to nejdůležitější: pudr se zrcátkem, rtěnku nebo balzám na rty a řasenku. Sady základních líčidel se dají sehnat v miniaturních cestovních baleních, hodit se bude třeba i testovací vzorek parfému, který v kabelce zabere minimum místa.

Ubrousky pohlcující mastnotu

Speciální ubrousky, kterými odsajete mastnostu z problematických partií obličeje, stačí zlehka přitisknout na několik vteřin k pleti. Absorbují maz, aniž by přitom poškodily váš make-up.

Antibakteriální ubrousky na ruce

Určitě není dobré plácat si na ruce chemii každou půlhodinu, nicméně antibakteriální ubrousek může být dobrým pomocníkem například po jízdě tramvají, kde jste byla nucena držet se umatlané tyče. Ubrouskem můžete přetřít také držadlo nákupního vozíku, se kterým vyrážíte do supermarketu.

Taštičky na zip

Každá máme řadu dalších osobních nezbytností, bez kterých do víru všedního dne nevyrazíme. Obsah kabelky proto vyžaduje určitou organizaci, abychom ji při hledání spínacího špendlíku nemusely celou vyklepávat na desku pracovního stolu. Přehledné prostředí v kabelce vytvoříme pomocí menších taštiček na zip, do kterých všechny věci a věcičky elegantně uzavřeme.