Manželé VANDA HYBNEROVÁ (42) a SAŠA RAŠILOV (38) účinkují společně nejenom na divadelních prknech a před kamerou, ale jsou také oba tvářemi nových šamponů. Ty jsou vyvinuty zvlášť pro ženy a zvlášť pro muže. V koupelně má tedy každý své jisté…

Jak došlo k tomu, že společně účinkujete v reklamní kampani?
Vanda: Velice jednoduše. Zazvonil telefon, přišla tato nabídka a protože jde o produkt, který vlastně souvisí i s naším povoláním, rozhodli jsme se, že poprvé v životě něco takového podstoupíme.
Saša: Mně se na tom líbí to rozdělení pro muže a pro ženy, protože já jako správný muž a egoista mám rád věci, které jsou jen moje. A navíc krom manželky mám doma dvě dcery, takže u nás je všechno růžové, když chci, aby bylo něco jenom moje, musím si to na to napsat. No a na tomto výrobku je to napsáno už od výrobce – pro muže.

Jak ty jako muž vnímáš péči o vlasy?
Před rokem jsem ukončil období, kdy jsem točil několik seriálů a byl jsem v podstatě neustále v péči maskérů a vizážistů. Pořád mi do těch vlasů někdo sahal a přistřihoval mě. Takže potom jsem si vydechl a nechal si vlasy rok růst. Těšil jsem se, že mi bude letos v zimě teplo na hlavu, ale přišlo StarDance, bylo mi čím dál větší horko a vlasy musely pryč.