Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov s poměrně šokující „výměně“ partnerů mladé zpěvačky.

Šárka Vaňková: Rychlá v kariéře i v lásce

Šárka se do šoubyznysu dostala díky stříbrné příčce v první řadě Česko hledá SuperStar. Bylo jí teprve šestnáct! Vydala první album, začala vystupovat, získala roli v muzikálu Kleopatra, a tak se zařadila do sestavy muzikálových zpěvaček spojených s divadly Broadway a Hybernia. Stejně hopem to vzala, i pokud jde o milostné vztahy. Po SuperStar začala chodit s podnikatelem Jakubem Vytáčkem (30), vztah jim vydržel úctyhodných dva a půl roku. Po rozchodu ale dlouho nesmutnila a randila s fotografem celebrit Jakubem Ludvíkem (40). Žhavý flirt brzy skončil a pak přišel na řadu Daniel Hůlka...

Jedna nevěra, dva rozchody

„Je to osudový vztah! Dana jsem milovala od dětství!“ Tak se nad novou láskou Šárka rozplývala. Nedbala na varovné hlasy, které mluvily o věkovém rozdílu i o tom, že s soužití s Hůlkou není jednoduchá záležitost. Na konci loňského roku se pár rozešel, ale po několika týdnech byl zase spolu a plný naděje. Oba svorně tvrdili, že jejich rozchod byl dílem nepřejícího okolí, které je rozeštvalo. A slibovali, že už nikdy něco takového nedopustí... To byl leden. V půlce května ale došlo k definitivnímu rozchodu. „Přestali jsme si rozumět už naprosto ve všem,“ řekl k tomu tehdy tajemně Hůlka. Šupem ale Šárku vystěhoval ze svého bytu a také si vymínil, že v divadle bude hrát jiná představení než on. Komu vrtalo hlavou, co se tak najednou stalo, teď svitlo. Vaňková do médií vyhlásila, že miluje Filipa Renče! Ano, toho Renče, který ve stejnou dobu, kdy se Hůlka s Vaňkovou rozcházeli, „plakal“, že ho kvůli jeho nevěře opustila Kristina Kloubková. Tajemství dvou rozchodů je tedy rozluštěno!

„Slýchám o sobě, že jsem muzikantská Liduška, a mrzí mě, že mě lidé takto odsoudí,“ říká Vaňková, která asi nezná rčení, že pověst má žena jen jednu. Navíc je natolik naivní (nebo hloupá), že o svém novém „vztahu“ vytrubuje do novin! Renč je známý sukničkář a pochybuji, že najednou ve Vaňkové odhalil svou osudovou ženu. Kdo ví, zda ve chvíli, kdy se Šárka chlubí novým chlapem novinářům, není už dávno po lásce. Já bych se tomu nedivila... A vy?