Se SANDROU NOVÁKOVOU (29) jsem se poprvé viděla asi před dvěma lety, když jsem dělala rozhovor s jejím přítelem, producentem Honzou Nejedlým (40). Přišla za námi tehdy do kavárny a byla extrémně tichá a nenápadná. Od té doby jsme se ale sešli už několikrát a ukázalo se, že Sandra je stejně upovídaná jako její dnes už snoubenec. Takže se mnou i tentokrát ochotně probrala vztahy, cestování, svoje pracovní aktivity a třeba i potíže se zhasínáním…

Připadá mi, že s Honzou pořád někam cestujete. Kde všude jste byli třeba za poslední rok?
„Na Srí Lance, dvakrát v Paříži, v Turecku, v Miláně a já vzala ještě mámu autem do Chorvatska. My jsme s Honzou první rok docela dost pařili, pak už jsme ale začali být z těch všech večírků unavení a dali jsme si slib, že peníze začneme utrácet za zážitky z cest…“ rozpovídala se Sandra.

Někde v zahraničí proběhly taky zásnuby, že?
Bylo to na Srí Lance na Silvestra a bylo to až nechutně romantické. Hrála jazzová kapela, na obloze zářily hvězdy, velké jako kdyby byly na dosah ruky, šumění moře, šampaňské… no a pak to přišlo. Honza navrhl, že si dáme jednu skleničku na ex. Já jsem se zdráhala, chtěla jsem se půlnoci dožít při smyslech. Nakonec mě ale přemluvil a já jsem si vypila zásnubní prstýnek.

Sehrálo při tak romantické akci roli prostředí, nebo to měl Honza naplánované a rozmyšlené už před odjezdem?
Prý za mnou chodil asi půl roku a neustále číhal, až odložím prstýnek, aby ho mohl obkreslit a nechat tak rovnou připravit prsten na míru. Chtěl, aby bylo všechno perfektní. Všechno měl dokonale promyšlené a musím říct, že na tenhle den vážně nikdy nezapomenu.

A svatba bude kdy? Podle tradice to má být do roka od zasnoubení…
Jo, to bude, ale do teď na to nebyl čas a ani pomyšlení. Honza se začíná naplno věnovat přípravám na nový film, pokračování Bony a klid, a já teď měla plné ruce práce s Benefičním Barováním v Lucerně, kde vystoupilo celkem 150 účinkujících. Takže teď se nadechnu a vrhnu se na přípravy svatby.

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.