Pondělí

Tým expertů kolem nevšedního vědce Tima Samari zkoumá ničivé účinky přírodních katastrof z bezprostřední blízkosti. Je možné katastrofám předcházet? Je možné spustit katastrofy uměle? Na tyto a další otázky bude odpovězeno. Britský dokument Katastrofy na povel z dílny National Geographic sledujte od sedmé hodiny večerní.

Důsledkem nádoru se Yao Defen stala největší ženou světa. Měří úctyhodných 238cm. Její přežití záleží na náročné operaci podvěsku mozkového. Tu bude řídit nejlepší čínský chirurg. Britský dokumentární cyklus Šokující příběhy sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Jedenadvacátá epizoda „Návštěva“ začíná pět minut po deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Evu konečně navštíví její syn Filip.

Úspěšný hollywoodský scénárista trpí závažnou duševní poruchou. Ta mu doslova vzala všechny emoce. Střídá všechny možné psychology a psychiatry, ale nic nepomáhá. Po seznámení s krásnou Sárou dochází k výraznému zlepšení. Že by láska byla lékem? Americký film Zmatená duše s Matthew Perrym v hlavní roli sledujte dnes 22:25.

Úterý

Florida je místem velkého výskytu aligátorů. Ti často nečekaně útočí na člověka. Kde leží hranice vzájemného soužití lidí a nebezpečných predátorů? Britský dokument Lovec a oběť vytvořil National Geographic. V sedm hodin večer si ho nenechte ujít.

Šerif Hall opět musí ochránit svého svěřence z vesmíru Charlieho. To nebude jednouché, protože městečko ovládli mimozemští vetřelci. Jejich jediným cílem je vláda nad lidskou rasou. Druhý díl italské komedie Šerif a mimozemšťan s Budem Spencerem v hlavní roli sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve 21:50 přivítá ve svém Talkshow Nelu Boudovou, Pavla Vítka a Jana Železného.

Středa

Některá zvířata používají vskutku neobvyklé metody rozmnožování. Počínaje samotnými námluvami až po rozmnožování a počáteční fáze života. Jak je možné, že embryo tučňáka nezmrzne? Proč opouští klokan svou matku v polovině vývoje? Čtvrtý díl unikátního britského dokumentu Než se narodí sledujte od sedmé hodiny večerní.

Strategická zásahová jednotka je elitou policejní sboru. Za jakýchkoliv okolností je připravena zakročit a zjednat pořádek. Její členové jsou hrdinové, ale také lidé s běžnými starostmi. Jedenáctý díl kanadského krimi seriálu Flashpoint sledujte pět minut po osmé hodině večerní. Na policejní stanici přichází strážník v penzi Danny. Chce získat spis svého bývalého případu. Přitom ohrožuje život svůj i ostatních.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Dvaadvacátá epizoda „Rekonstrukce“ začíná v devět hodin večer. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Evin případ se začíná opět vyšetřovat a Eva vypraví detaily, které předtím nikoho nezajímaly.

Přestěhovali se, aby nalezli klid. Namísto toho zažijí manželé Jim a Laura absolutní peklo. Navenek přátelská sousedka Janice je psychopat s vražednými sklony. Ve vlastním domě budou muset svést boj o holé přežití. Kanadský thriller Sousedské peklo sledujte od 22:15.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne tentokrát vyprávění o lásce ve stáří. Skutečné příběhy ze života lidí sledujte od 23:50.

Čtvrtek

Světoznámý přírodovědec Nigel Marven opět na televizních obrazovkách. Jeho prostřednictvím poznáte zblízka život tučňáků v jejich přirozeném prostředí. Pátou epizodu britského dokumentu Nigel Marven a tučňáci sledujte od sedmé hodiny večerní.

Psychiatr Sam na vlastní pěst vyšetřuje vraždu svého pacienta. Všechny důkazy směřují ke krásné Brooke. S tou se Sam sbližuje více, než by bylo žádoucí. Ve městě jsou spáchány další vraždy a on není odhodlán jít na policii. Americký film Klid noci s Meryl Streep v hlavní roli sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Mike Sweeney je detektivem z oddělení vražd. Po sérii osobních problémů se vrací na místo, kde dospíval. Namísto očekávaného klidu musí řešit složité případy a vlastní soukromý život. Čtvrtou epizodu druhé série kanadského krimi seriálu Durham County sledujte deset minut před desátou hodinou večerní. Po dopadení sériového vraha závratně stoupá hlavnímu hrdinovi policejní kariéra. To sebou přináší vyšetřování dalších komplikovaných zločinů.

Laura de Lestradová střeží tragické tajemství. Před patnácti lety ji beze stopy zmizela matka. Je přesvědčena, že fenomén kruhů v obilí má spojitost s jejím zmizením. Rozhodne se najít pravdu a objasnit nevysvětlený fenomén. Jedenáctou epizodu francouzského krimi seriál Kruhy v obilí sledujte pět minut po jedenácté hodině večerní.

Pátek

Sto děti mělo v boji nahradit sedmdesát vojáků. Tak zvrácená byla Hitlerova logika. Vůdce nacistického režimu dokázal mladou generaci zfanatizovat takovým způsobem, jako nikdo před ním. Jak se mu to mohlo podařit? V sedm hodin večer se v německém dokumentu Hitlerovy děti dozvíte krutou pravdu o Třetí říši.

Páteční večer bude tentokrát patřit vínu a dobré zábavě. Vrátíme se zpět do roku 1968, kdy se pár podnikavých jedinců rozhodlo založit vlastní družstvo. Naneštěstí hned první zákazník jim sebere nejen peníze, ale i jejich dcery. Úsměvná komedie Bouřlivé víno V. Vorlíčka s V. Menšíkem v hlavní roli začíná od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 22:30.

Na zbytek páteční noci je naplánován Zátah. Kriminální snímek vypráví příběh mladého zloděje a uprchlého vězně. Oba mají společný cíl, uniknout z ČR do Švédska. Ovšem to je čeká nelehký úkol, zdolat cestu napříč Polskem. Napínavý snímek začíná od 23:25 na Barrandově.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede na do země Boba Marleyho a Usiana Bolta, na slunnou Jamajku.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen ten nejrychlejší. Začátek soutěže je v 16:05.

Víkendový podvečer bude následující týdny patřit vynikající matce dvojčat, bývalé šampionce v judu a hlavně nekompromisní detektivní inspektorce Irene Huss. Zločin se před ní bude mít na pozoru od 17:00. Dnes bude řešit záhadnou sérii požárů.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na výletě do soukromí Ewy Farny.

20 let uplynulo od cinkání klíčů na Václavském náměstí a na TV Barrandov se za touto událostí rádi ohlédneme. Pohotová Z. Bubílková a suchým humorem oplývající M. Knor vás přivítají v pořadu Sametové hašteření. Politická satira, úsměvné scénky, rozhovory i písničky na vás čekají od 20:20.

Křišťálový prsten, červená bunda a vůz TAXI. To jsou jediné indicie k dopadení vraha mladé ženy. Policie je i po třech letech na slepém bodě, proto Harvey Keitel nevydrží a na vlastní pěst jde pomstít smrt své ženy. Americko-francouzský snímek Zločin začíná ve 21:30.

Noc na Barrandově bude patřit Sylvestru Stallonovi. Tentokrát se představí v roli mladého fanatického studenta. Cíl celé teroristické skupiny je jediný, vyhodit do povětří kancelářskou budovu jisté společnosti. Bohužel FBI o jejich úmyslech dobře věděla a tak na celou akci zbude hlavní hrdina sám. Začátek snímku Rebel je ve 23:25.

Neděle

Neohrožený dobrodruh Austin Stevens - Pán hadů se dnes v 8:20 vydá do pralesů Austrálie. Cílem bude nalezení největšího australského hada, krajty ametystové. Její nalezení, ale vyžaduje návštěvu odlehlého místa, kam lidská noha léta nevstoupila. Výlet do "Údolí hadů" a jiných extrémních míst naší planety startuje v nedělní ráno na TV Barrandov.

Rychlost, sílu, hbitost. To vše potřebujete pro Drtivou porážku soupeřů na TV Barrandov. Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, ale vyhraje jen nejrychlejší. Začátek soutěže je v 15:45.

Víkendový podvečer patří již tradičně vynikající matce dvojčat, bývalé šampionce v judu a hlavně nekompromisní detektivní inspektorce Irene Huss. Zločin se před ní bude mít na pozoru od 16:50. Dnes se vydává po stopách trojnásobné vraždy.

Nedělní pravdivé příběhy dnes pokračují filmem Případ Carrie Raynsová. Středoškolská učitelka historie chce pomoci problémovému studentovi. Jejich vztah se prohlubuje v přátelství až do chvíle, kdy se na scéně objeví vrcholný intrikář. Jeden ze studentových příbuzných není tímto přátelstvím vůbec nadšen. Jak to dopadne, sledujte od 20:05 na TV Barrandov.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda „Mědirytina“ nás zavede poprvé do Prahy, kde bude mít Jan Zeman svůj první velký případ. Začátek dnešního dílu je ve 21:55.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Dnes zavzpomíná šlechtický rod na dětská léta ve společnosti své stoleté paní učitelky. Další epizodu úspěšné konverzační komedie Cyranův ostrov sledujte ve 23:25.

Tip na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.

Více informací na www.barrandov.tv