Salon Joshua se už na první pohled vymyká ze šedého průměru kadeřnických salonů, záhy tento dojem potvrdí nadstandardní servis a nekonvenční přístup k vlasům. Otevírací doba do 23 hodin vyhovuje i tomu nejnabitějšímu diáři. Místo obyčejných časopisů je k ukrácení dlouhé chvíle k dispozici iPod a nechybí propracovaný věrnostní program včetně galerie účesů každého klienta. Ne nadarmo vyznává salon a celý jeho tým heslo: „Details Make Different!“ - rozdíl je v detailech.

Punková historie

U zrodu stáli dva mladíci Lukáš Černý a Matěj Homola, dnešní frontman kapely Wohnout, které bavilo užívat si života a lákaly je netradiční věci. V té době žádný kadeřnický salon nedokázal vyhovět jejich požadavkům na účes, a proto vzali vše do svých rukou a své extravagantní představy a nápady zkoušeli na svých kamarádech. Postupem času se stal salon Joshua fenoménem, který vynikal v experimentálních variacích i barvách účesů a rychle se dostal do podvědomí zákazníků. Salon si za svou sedmnáctiletou existenci udržel vyhraněný styl s důrazem na detail a individuální přístup ke klientovi. Prvotřídní a nápaditou práci oceňují i mnozí umělci a celebrity. Salon spolupracuje s kapelami Wohnout, 100 C, Navigators, Niceland, herečkou Janou Plodkovou a nebo moderátorkou Lejlou Abbasovou.

Nezaměnitelný styl

O klienty se postarají profesionální kadeřníci, kteří do každého účesu vnesou vždy špetku originality, nápadu... Salon Joshua nabízí něco jiného a čtenářky Kafe.cz se již brzy mohou těšit na možnost vyzkoušet si vizážistickou proměnu v režii salonu Joshua na vlastní kůži! Stačí co nejdřív poslat přihlášku a aktuální fotografii na adresu promena(zavináč)kafe.cz. Více informací o proměnách najdete zde.