Ve středu 28. května od 19:00 navodí zpěvák Tomáš Savka v Divadle v Rytířské pravou májovou atmosféru pomocí živé hudby a zamilovaných swingových melodií. Hostem jeho koncertu, dvojsmyslně nazvaného „Maybe Swing“, bude známá šansoniérka a česká Edith Piaf zpěvačka Radka Fišarová. Těšit se můžete i na hudební překvapení.

Zpěvákovi cestu k úspěchu otevřela premiérová řada soutěže Česko hledá SuperStar. Poté vydal dvě alba, za která dostal zlaté a platinové album. V současnosti je jedním z nejobsazovanějších muzikálových zpěváků. Za roli Kenickieho v muzikálu Pomáda byl v roce 2013 v širší nominaci na cenu Thálie. Zároveň také pravidelně koncertuje po České republice s předními českými big bandy. Chcete-li se dozvědět více, pak se podívejte na zpěvákovu fan page na Facebooku.

Se smyčcovým kvartetem a jazzovým triem se Tomáš Savka představil fanouškům již minulý rok při svém narozeninovém turné a také v prosinci na vánočním koncertu právě v Divadle v Rytířské. Zde diváky nadchly nejen krásné barokní prostory, ale také skvělá akustika. Právě proto se zpěvák a pořádající agentura JABATO rozhodli v koncertech na tomto místě pokračovat.

„Po Vánocích jsme přemýšleli, jak pokračovat v tradici tematických koncertů v tomto krásném divadle, a napadl nás máj a květnová romantika. Proto Maybe Swing,“ vysvětluje zrod přípravy koncertu Tomáš Savka. Radku Fišarovou neoslovil ke spolupráci náhodou, na koncertech či divadelních jevištích se potkávají už přes osm let. „Každou chvíli spolu někde zpíváme. Dokonce máme svůj program Edith a Frank, v němž ona představuje francouzské šansony Edith Piaf a já sinatrovky,“ říká zpěvák.

Předprodej vstupenek probíhá exkluzivně v síti Ticket Art včetně poboček CK ČEDOK a vybraná místa jsou k dispozici také přímo na pokladně Divadla v Rytířské. Aby vám neunikla žádná zpráva z připravovaného koncertu, staňte se jeho fanoušky na Facebooku. Uvidíte, že nebudete litovat.

A na závěr malá ochutnávka pro vás. Chcete vidět, na co se můžete těšit? Máme pro vás video, které vám představí atmosféru, na kterou se budete moci těšit.