Magazín

V magazínu naleznete články se všemožnými tématy. Všechna se však točí okolo cestování. Dozvíte se zde například, co se děje s vaším kufrem v letadle, rady, jak získat práci v zahraničí, nebo třeba jak uspořádat svatební cestu na krásném Bali. Informací je zde spousta, doporučuji vyhledávat podle klíčových slov skrze vyhledávač.

Návody

V návodech se dozvíte rady a tipy na slevy, kterých je na levnocestování opravdu plno. Poradí vám, jak zabookovat letenku přímo na webových stránkách aerolinek, jak získat odškodné za zpožděný let, nebo slevu na ubytování zdarma.

Průvodci a cestopisy

V průvodcích se píše o všem, co potřebujete vědět o dané lokalitě. Budete mít přehled o tom, jak se dopravit z letiště, kolik co stojí, kde se ubytovat a mnoho dalšího. Průvodci destinacemi jsou sepsány zkušenými cestovateli a informace jsou vždy aktuální. Naleznete zde také místa, která nesmíte propásnout, nebo jídlo, které musíte ochutnat.

Nevíte si rady?

Pokud nemáte s individuální turistikou zkušenosti, nebo si nejste jisti, jak zarezervovat letenku, či máte jiné jakékoliv jiné dotazy, obraťte se na poradnu. Poradí vám zkušení cestovatelé, nebo samotný Jirka, zakladatel portálu levnocestování a cestovatelský guru. Rady jsou především z osobních zkušeností, ověřené a aktuální, můžete se na ně tedy spolehnout.