Dovolená s dětmi s maximálním komfortem

Dobře to znáte, aby měl váš drobeček veškeré pohodlí, balíte už týden dopředu všechny drobnosti, na které je zvyklý. A hlavně nic nezapomenout! Každému z nás se ale už jistě stalo, že něco nechal doma, nebo počítal, že to v hotelu bude k dispozici, a ejhle - daná věc schází! Pak teprve začíná ten správný adrenalin! Pokud ale vyrazíte do hotelu, který je držitelem tzv. Baby Friendly certifikátu, bude vás čekat jen pohoda. Tento certifikát je totiž garancí, že se můžete s dítětem bez problémů ubytovat a bude vám i vašemu dítěti poskytnut maximální komfort!

Příjemná dovolená bez starostí

Přejete si s partnerem užít krásnou dovolenou, ale stejně tak chcete, aby nestrádal i váš potomek. Baby Friendly hotely poskytnou celé rodině tu nejlepší péči. Zásadou těchto hotelů totiž je, aby se i ti nejmenší cítili dobře a byla jim poskytnuta stejně taková péče jako dospělým. Často se totiž rodiče setkávají s problémem, že dítě není kam správně posadit, v restauraci není vyhovující strava a už vůbec ne například dětský příbor. A místo odpočinku narůstají jen starosti. Řešení ale naleznete v mnoha hotelech, které jsou držiteli tohoto certifikátu. Na jejich nabídku se můžete podívat ZDE.

Pohrát si a dobře se napapat

V hotelech, které dostaly specifické ocenění Baby Friendly a splnily tak všechny specifické požadavky, si dovolenou opravdu užijete. Děti jsou v těchto hotelech vítány a zachází se s nimi se stejnou péčí jako s dospěláky. Pro zábavu jsou připraveny speciální dětské animační programy, při kterých se malí zabaví a dospělí si odpočinou. V restauračních zařízeních zase vždy dostanete speciální sedačku, dětem připraví zábavné prostírání s omalovánkami a pastelkami, dětský příbor a samozřejmostí je i dětské menu. Vašemu zlatíčku jsou k dispozici hračky a pokud chcete, v restauraci připraví i dětskou oslavu. Co jistě ocení všechny maminky s malými dětmi, je možnost ohřátí domácího pokrmu, který si pro dítě připravily.

A ještě si zaplaveme a pak si půjdeme si schrupnout

Pokud Baby Friendly hotel má i bazén, připravte se na další porci zábavy! Nevadí, že jste si doma nechali plovací plíny nebo nafukovací rukávky, všechno je v hotelu k dispozici. A až svého drobečka unavíte ve vodě, určitě budete rádi, že ve vašem pokoji bude také na přání dětská postýlka i nočník. Neváhejte tedy a neodpírejte si dovolenou, protože máte malé děti, raději se podívejte na nabídku hotelů Orea a zarezervujte si váš letní pobyt!

Co vše vás v Baby Friendly hotelu čeká:

  • dětský koutek
  • dětské animační programy
  • možnost hlídání dětí
  • hračky a DVD pro děti k zapůjčení
  • dětské postýlky i nočníky
  • dětské sedačky
  • dětské menu s dětským příborem i zábavným prostíráním
  • hračky k zapůjčení
  • dětský sortiment k zakoupení
  • …a mnoho dalšího!