Od rtěnky už nechceme „jen obarvit rty“, správná rtěnka nebo lesk by určitě měl naše rty vyživovat, chránit před vnějšími vlivy, ochránit je před slunečními paprsky, hydratovat, správně tvarovat a celkově zkrášlit.

  • Podívejte se na naše tipy a vyberte rtěnku, která vám zpříjemní letní období. A všechny v trendy barvách.

Svěžest je sexy

Lesk na rty Glam Shine Fresh, L´oreal Paris, 199 Kč

  • Letošní léto by vaše rty měly jen zářit barvami, lesknout se a vypadat svěže. Lesk je obohacen o aktivní složky plné energie, např. z plodů Akai, vitaminy C a E pro plné a vytvarované rty. Dopřejte si s pěti jemnými odstíny rty svádějící k políbení.

Hvězdný lesk

Lesk na rty Gloss D’ARMANI, Giorgio Armani, 800 Kč

  • Tento lesk je kombinací rafinovaných barev, dokonalého třpytu a dlouhotrvajícího účinku. Dík technologii Color-Fil působí lesk jako hebká tkanina, která dokáže na dlouho zkrášlit ženské rty. Tajemnou ingrediencí jsou polymery vážící barevné pigmenty. Barva na rtech vydrží celých osm hodin. Speciálně tvarovaný štěteček se přizpůsobí křivkám rtů, zvětší se objem rtů a zvýrazní kontury.

Zářivost a jas

Rtěnka Water Shine, Maybelline New York, 139 Kč

  • K dostání je ve 12 krásných odstínech a díky zářivým mikročástečkám rtěnka odráží světlo ven, a tak vytváří vícerozměrný a propracovaný lesk. Rty pak vypadají svůdně a navíc jsou příjemné na dotek. Gelový polymer na bázi pryskyřice dodává rtům lesk, který trvá. Spojením s lesklými oleji vzniká gelová struktura dodávající barvě vysoký lesk. Navíc obsahuje nektar z medu, který je bohatý na vitaminy a rty hydratuje.

Neodolatelné rty

Rtěnka s kolagenem, Regina, 65 Kč

  • Novou zvláčňující rtěnku s kolagenem můžete vyzkoušet v osmi nádherných perleťových odstínech. Obsažený kolagen poskytne rtům dokonalou hydrataci a péči, rty budou pružné, vláčné a dokonale chráněné proti ztrátě vlhkosti.

Větší objem

Lesk na rty Lip Seduction, 499 Kč

  • Lesk viditelně zvětšuje a vyplňuje rty, a to bez operačního zákroku. Seženete jej ve 4 letních odstínech. Obsahuje různé vitaminy a speciálně vyvinutou formuli KLF-5 s kyselinou hyaluronovou, která rty okamžitě a viditelně vyplňuje, zároveň je také změkčí, hydratuje a dodá jim svěžejší vzhled. Po nanesení lesku budete cítit jemné brnění, během kterého se vyhlazují drobné rýhy a rty vyplňují. Jako jeden z mála lesků navíc pokožku rtů nevysušuje.