Přes tři měsíce jsme sledovali příběhy dvaačtyřiceti žen i mužů, kteří se rozhodli pomoci svému tělu a mnohdy i psychice a přihlásili se do soutěže o plastickou operaci. Vy jste zvolili devět finalistek a jednoho finalistu, kterým by mohla operace nejpozitivněji ovlivnit život. A z těchto finalistů vybírali zkušení plastičtí chirurgové z pražské kliniky a institutu estetické medicíny Asklepion nejvhodnější adepty na zákrok. V tuto chvíli už nešlo jen o lidské příběhy, ale také o to, kdo je k operaci nejlépe indikován.

A zde máme tři šťastlivce, kteří se mohou těšit na to, že jim tým odborníků pomůže odstranit jejich problém a znovu nabýt ztracené sebevědomí.

Výherce plastické operace v hodnotě 50 tisíc Kč

Operaci v nejvyšší hodnotě vyhrála paní Veronika R. Ta si už dlouho toužebně přála napravit škody, které na jejím břiše napáchala dvě těhotenství. Lékaři jí provedou abdomino-plastiku – plastickou operaci břicha. Připomeňme si její příběh:

Výherce plastické operace v hodnotě 30 tisíc Kč

Operaci vyhrála také slečna Veronika H., kterou od jejích dvou let, kdy se opařila, trápí nehezké jizvy na nohou. Veroniku čeká laserový zákrok na oddělení dermatologie a laserové medicíny. Připomeňme si její příběh:

Výherce plastické operace v hodnotě 30 tisíc Kč

Další operaci vyhrála slečna Blanka V., která se do soutěže přihlásila kvůli rozdílně velikým prsům. Už od brzké puberty před okolím tají, že má každé ňadro výrazně jinak velké a musí nosit vycpávku. Blanku nyní čeká modelace prsu. Připomeňme si její příběh:

Pozn.: Původně byla vybrána Šárka z Brna se stejným problémem, ale operace se vzdala z důvodu šťastné události - čeká miminko.

Kafe.cz blahopřeje!

Gratulujeme všem výherkyním a přejeme, aby jim lékařský zákrok pomohl odstranit nejen fyzické obtíže, ale i šrámy na duši! A vy ostatní se můžete těšit na rozhovory a články o všech výherkyních a reportáže z průběhu jejích zákroků.

Vy, kteří jste nevyhráli, nezoufejte!

Vítěze vybírali dva plastičtí chirurgové a jedna dermatoložka z Asklepionu, kteří posoudili zodpovědně všechny případy. Někteří soutěžící byli kontraindikování kvůli popsaným zdravotním obtížím, jiným Asklepion pomůže jinak a nad rámec soutěže. Protože problém některých ze soutěžících je řešitelný ve standardních zdravotnických zařízeních a v rámci zdravotního pojištění – týká se to například rekonstrukční chirurgie pana Reného, velkých asymetrií prsou či plastiky kůže. Zástupci Asklepionu tyto soutěžící osloví již mimo soutěž a poradí jim, jak postupovat.

Pozn. red.: Diskuse pod článkem byla vypnuta z důvodu napadání partnerů, kteří věnovali do soutěže hodnotné ceny.