Diskutujte: Který z vybraných borců se vám líbí? Nebo máte jiný tip?

Že by to bylo zrovna lehké, vytáhnout ze sestav tři a tři TOP fešáky, to se říct nedá. Zvlášť, když se ve spodním prádle fotí hlavně David Beckham nebo Christiano Ronaldo a těch se dnešní zápas netýká. S krasavci ze španělské Barcelony byla snazší práce v tom, že jsou jako velké hvězdy velmi často fotografovaní – paparazzi je pronásledují i na dovolených. Plzeňští takové fotky (zatím) v agenturách nemají. Což je například u takového Petra Jiráčka trestuhodná škoda. Když si posledně vyměňoval dres, odhalil postavu, která by stála nejen za snímeček :-)

Za redakci hodnotily:

Jana (šéf editorka), Katka (editorka), Petra (asistentka redakce) a Darina (obchodnice).
Mimo jiné jsme samozřejmě s notnou dávkou nadsázky řešily, jak bychom odpověděly, kdyby nás tito pánové pozvali na kafe :-)

David Villa

Darina: Tělo jako dítě. Jediné, co mě na něm baví, je jeho krásný sestřih vlasů!

Petra: Působí na mě dost nafoukaně, takže žádné kafe:-(

Katka: Podobný týpek půjčoval šlapadla v Řecku, když jsem tam byla na dovolené a kšeft mu jenom kvetl - samé ženské, jak jinak! Na kafe (nebo frapé) bych šla bez váhání, to je jasný! :-)

Jana: Na rozdíl od ostatních holek v redakci sleduji fotbal dlouhé roky, původně jsem byla redaktorkou deníku Sport. Takže se špatně oprošťuji od toho, jak vnímám dotyčné hráče na trávníku. David Villa je skvělý střelec, dokonale mu to na trávníku myslí. Docela by mě bavilo zjistit, jestli mu to myslí i mimo hřiště. Ptala bych se ho u kafe, jak to s Messim dělají, že o sobě vědí na milimetr přesně. Jako chlap není můj typ.

Gerard Piqué

Darina: Tohle se mi vážně líbí. Dokonalé zuby, krásnej usměv a to strniště charisma vrrr

Petra: Hmm... Tak tento ve skutečnosti možná milý muž mě nezaujal. Možná kdyby měl blond vlasy a byl by oholený:-)

Katka: Tenhle kluk není moc podle mého gusta. Přijde mi jako pořádně nafoukaná fotbalová celebrita, co se chozením na kafe s obyčejnýma holkama určitě nezdržuje. Jeho „cílovka“ budou spíš top modelky.

Jana: Smůla, chlapče. Ty jsi nevěrník a celý svět to ví (kromě kolegyň v redakci:-). Takže bych byla velmi ostražitá a nevěřila mu ani půl slova. Gerard naposledy podvedl svoji přítelkyni, argentinskou zpěvačku Shakiru, se kterou se seznámil při natáčení klipu Waka Waka.

Xavi

Darina: Má nádherné oči, takové laskavé. Vyzařuje z něj klid a vyrovnanost. Kluk pohodář, ale není to můj typ.

Katka: Tenhle Španěl mi připomíná bývalého kolegu - účetního Vláďu. Měl 4 děti, faktury roztříděné do barevně odlišených šanonů a smysl pro humor. Na kafe bych šla, třeba se i naučila pár španělských slovíček, ale víc bych si od toho neslibovala.

Petra: Sympatický. Ale nejvíc ze všeho mi připomíná mého otce, takže pro mě je tam něco otcovského:-(

Jana: Tohle je chlap, se kterým bych pustila svého malého syna Láďu, který hraje fotbal za Boleslav, aby si venku kopali. Připadá mi hodný, určitě má krásný úsměv. Rozhodně by se mi líbil nejen pro to, co vyzařuje, ale i pro to, jak vypadá (viz namátkou svaly na rukou).

Marek Bakoš

Darina: Nevinný pohled, přitom oči, ve kterých neumíš číst. Působí na mě jako malé štěňátko, které si chce hrát.

Petra: Sympatický úsměv. Kafe bych si asi dala a usmála se taky.

Katka: Má hezký úsměv, to se mu musí nechat. Taky bychom si česky asi lépe na tom kafi pokecali než s jeho horkokrevnými protihráči španělsky, takže říkám ANO!

Jana: S tím bych se ráda kamarádila. Vypadá dobře, ale na mě je strašně mladý. Vím ale, komu bych ho dohodila – Katce!!! Kdyby nebyla zadaná. Jenže ona by stejně vzdychala po Davidu Villovi...

Marek Čech

Darina: Tvrdé rysy. Působí na mě nedostupně. Když vejde do místnosti, vejde osobnost, nedá se přehlédnout díky hlubokému pohledu, působí chladně a tajemně.

Petra: Bojím, bojím...:-(

Katka: Na fotce působí na fotbalistu až nezvykle rozvážně a oduševněle. Pozvání na posezení v kavárně by mě určitě potěšilo, ale na první pohled u mě jiskra nepřeskočila.

Jana: Podobné muže jsem potkávala na svých reportážích z práce Horské služby. Vstoupí a žena má podvědomý pocit, že by si poradili, kdyby náhle padal strop. Že by to byli zrovna oni, kdo zorganizuje evakuaci ze zaseknutého metra... Marek Čech mi imponuje a jeho mužné rysy se mi strašně líbí.

Petr Jiráček

Darina: Nelíbí se mi kluci s dlouhými vlasy, takové děcko.

Petra: Nezaujal mě, není mi sympatický. Jé, to kafe bych asi ani nezvládla.

Katka: Tady bych se trochu bála, že rozhovor nad capucinem by se nesl zejména v tématu přihrávek, nahrávek a obranných strategií. Vzhledem k tomu, že sotva odliším fotbal od hokeje, Petr by brzy rád pospíchal zpět na hřiště.

Jana: Na rozdíl od holek jsem viděla, jak vypadá, když svlékne dres – už jsem zmínila, že se na fotbal dívám, takže vídám tradiční výměny dresů. Petr Jiráček je krásný muž a dovedu si představit, že by mladičké fanynky Barcelony dokázal zviklat v klubové příslušnosti.