Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. A já vám dneska povím, co jejich rozchod vyvolal v šoubyznysu.

Z miláčka je škrt a opilec

Ochotská se snaží vypadat v pohodě. Tvrdí, že rozchod iniciovala ona. Tomáš ji prý zklamal svým chováním po zápase se Slovenskem, kdy s kamarády a neznámými slečnami dováděl po Praze. Navíc je prý hrozný škrt – za víc než půl roku vztahu jí dal jen jedny hodinky! Tak si to, holky, představte! Háček je v tom, že Míša zapomněla na bílé audi, v kterém jezdí a kterým se jako darem od svého miláčka svým kolegyním modelkám (Ochotská se také věnuje modelingu) chlubila. Stejně tak jí vypadlo z paměti, jak ještě před pár týdny všude vykládala, jak jim to s Tomášem klape, a dokonce mluvila o svatbě. Že by jediný mejdan, byť dost nevhodný, na tom něco změnil?

Modelky se Míše smějí

Rozchod těchhle dvou se nejvíce probírá právě mezi modelkami. Jak jsem je před pár dny poslouchala na jedné akci, všechny svorně tvrdí, že Ujfaluši se rozešel s Ochotskou. Prý mu lezlo na nervy, jak skákala podle jeho pískání (to chlapům sice vyhovuje, ale jenom chvíli) a jak urputně usilovala o to, aby Tomáše dostala k oltáři. A říkaly to s velkým úsměškem – asi nepovedený vztah své kolegyni přejí. Proč asi? Každá z nich by po Ujfalušim oblízla všech deset. Jsem zvědavá, jestli některou z nich neuvidím už brzy po jeho boku. O fotbalisty je v těchhle kruzích totiž velký zájem.