Pomocníci do domácnosti

A kdože ti Roomba a Scooba vlastně jsou? I když jména mají jak z kreslených pohádek, jedná se o inteligentní pomocníky na domácí úklid. Roomba je robotický vysavač a Scooba zase unikátní robotický vytírač. Inteligentní roboti neboli iRoboti vznikli v Americe, ve společnosti iRobot Corporation, která původně vyvíjela vojenské a průmyslové roboty pro široké využití, až jednou v roce 2002 přišli s unikátním konceptem domácích robotů.

Robot pro každého

Od doby prvních robotických vysavačů již uběhlo deset let a ty prošly svým vývojem ke stále dokonalejším výrobkům. Vyluxování s robotem je praktické a rychlé, v závislosti na velikosti pokoje trvá luxování půl hodiny až hodinu. Inteligentní pomocníci také dobře ví, kdy je ještě potřeba pracovat, nebo zdali už mají úklid hotový. Dobře se orientují v prostoru a nehrozí tak, že by třeba spadli ze schodů nebo poškodili nábytek. Strategií společnosti iRobot je neustálá inovace a kontakt se svými zákazníky. Nabízí pro ně i širokou podporu, jako například vyzvednutí nefunkčního přístroje doma, jeho servis a zase odvoz do domácnosti.

Laboratoř v ulicích

Společnost iRobot se rozhodla své roboty poslat do ulic a od května letošního roku ulice naší republiky brázdí pojízdná laboratoř. Jelikož je pro společnost iRobot typické férové jednání a ne žádné marketingové kličky, předkládá fakta a měřitelné výsledky. „Pojízdná laboratoř ukazuje všechny přednosti robotických pomocníků a vysvětluje rozdíly mezi skutečným robotickým vysavačem, jeho hloupou kopií nebo primitivním vysávacím automatem,“ vysvětluje marketingový ředitel iRobotu Jiří Chaloupka.

iRobot na Road Show i v e-shopu

Přijďte se podívat na zastávku iRobot Road Show a dozvíte se ještě mnohem víc! Její zastávky i přidružený program naleznete na www.roadshow.irobot.cz. „V tuto chvíli má iRobot Road Show naplánováno více než 50 zastávek v městech napříč celou Českou republikou. Na iRobot automobil vyvedený v tradičních zelených barvách bude možné natrefit zejména před nákupními centry a prodejnami s elektronikou,“ doplňuje Jiří Chaloupka. Proškolení odborníci vám poskytnou veškeré informace a samotné roboty předvedou. Od června 2012 můžete robotické vysavače a vytírače iRobot zakoupit přímo na oficiálním e-shopu iRobotu. Při nákupu robotického vysavače nebo vytírače je garantována doprava zdarma a expedice do 48 hodin. Oficiální adresa e-shopu iRobotu je: www.eshop.irobot.cz/. Vy ještě nemáte svého robotického pomocníka? A ještě snad váháte?