Slýcháte podobné hlášky od svého okolí? Rozčiluje vás, když si ostatní osobují právo říkat vám, jak žít váš vlastní život? Připojte se k naší nové vizi krásy a sebevědomí! Již skoro 130 let inspirujeme ženy, aby dokázaly proměnit své sny ve skutečnost. Odteď se my inspirujeme vámi.
Vámi, které dnes a denně nacházíte odvahu dělat věci po svém a nikoli podle toho, co od vás očekává okolí.
Vámi, které plníte v životě nespočet rolí (matky, dcery, manželky, partnerky, sestry, kolegyně, kamarádky), a přesto umíte být šťastné a samy sebou.
Vámi, kdo se nebojí žít!

Třeba jako paní Pavlína (42 let), která se jako AVON Lady dlouhá léta angažovala v pomoci ženám postiženým rakovinou prsou a pak, jednoho rána, si bulku našla sama. Okolí očekávalo, že všeho nechá, bude se plně věnovat léčbě a doktorům nebude v ničem oponovat. Ale ona se rozhodla po svém. Nejenže práce nenechala, ale operaci, na kterou měla čekat měsíc a půl, si vyhádala do týdne. „Stálo mě spoustu sil tenhle boj vyhrát a přitom někde uprostřed neztratit samu sebe,“ prozrazuje Pavlína. „Trpělivě jsem nečekala, ale svoje vítězství jsem si vybojovala. A práce? Ta byla pro mě hnacím motorem, jak žít dál.“

Podívejte se na příběh Pavlíny a dalších AVON Ladies na www.prybychmela.cz a přidejte k nim i svůj příběh. Příběh, který zdaleka nemusí být o vyhrání toho nejtěžšího boje, který snad existuje – boje s rakovinou, ale třeba o tom, že jste si prosadili školu, o které jste vždycky snili, vzali si partnera, kterého jste milovali... našli jste zkrátka odvahu vzepřít se očekávání okolí a udělali si věci po svém.
Jestli víte, jaké to je nebát se být sama sebou, pomozte nám ukázat to i ostatním. Protože ten pocit je opravdu osvobozující a stojí za to. Pomozte nám ho šířit dál. Na www.prybychmela.cz.
Váš AVON.